Kuvat ulos t68i:stä & bt handsfree ?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja suojis, 5/12/02.

 1. suojis

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/11/02
  Viestit:
  9
  Tykkäykset:
  0
  1. Tuli otettua kaverin mca-25:lla muutama kuva, kuinka saan ne helpoiten tietokoneelleni ?
  Onko sähköposti tai mms ainoat tavat vai onko järkevämpiä tapoja ?
  Omaan kaapelin, mutta en ole onnistunut siirtämään niitä sillä. Löytyykö ohjelmistoja netistä ?

  2. Kuinka t68 kytkeytyy nopeiten jabran (bt-300) kanssa ? Tarkoitan tällä sitä, että joutuuko todellakin selaamaan valikkoa aina seuraavasti:

  yhdistä -> bluetooth -> liitetyt laitteet -> Jabra... -> Yhdistä
  Ja pistämään tietenkin hf:n päälle.

  Kertokaa miten pääsee helpoimmalla... kenties (asetukset -> vastaanota)??? onnistuuko tuo ?
   
 2. oh2glg

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  131
  Tykkäykset:
  1
  Sähköposti on liitetiedoston lähettämisen kautta kätevä tapa, jos BT ei ole mahdollinen. Myös IrDA voisi olla käyttökelpoinen, jos tietokoneessasi on myös IrDA.

  BT tyypillisesti toimii siten, että kun kerran olet liittänyt tietokoneesi ja puhelimesi keskenään kavereiksi, niin ne kytkeytyvät yhteen aina kun ovat lähellä toisiaan. Katsele tarkemmin BT-adapterin ohjeita.
   
 3. suojis

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/11/02
  Viestit:
  9
  Tykkäykset:
  0
  Eikö t68i:n tiedonsiirtokaapelin kautta tosiaankaan pysty lähettämään kuvia koneelle ?? Jotenkin tuntuu kummalliselta jos niin ei voi tehdä.

  Joo kyllähän puhelin osaa ohjata puhelut handsfreehen(jos asetuksena on "automaattinen"), mutta jos haluaa soittaa handsfreellä, niin puhelin täytyy asettaa ensin aktiiviseksi, joko
  asetukset->vastaanota
  tai
  yhdistä -> bluetooth -> liitetyt laitteet -> Jabra... -> Yhdistä .

  Osaako, joku kertoa, voiko tämän tehdä jotenkin muuten ?
   
 4. pahkis Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/8/02
  Viestit:
  1329
  Tykkäykset:
  2
  Puhelinmalli:
  iPhone5
  Joko tuo Jabra ei toimi niinkuin Sumppi tuossa kertoili, tai sitten yrität tehdä yksinkertaisesta asiasta monimutkaista. Auttaisiko RTFM mitään? (hihhiihhiiiihhii, pääsinpäs tällä foorumilla tuon sanomaan ;P)

  Eli asiaan: minulla on T68 asetuksissa tuo BT:n toimintotila automaattinen. Kus soitan puhelun, puhelin kysyy "Siirrä puhelu puhelimeen?" aivan kuten puhelun tullessakin. Jos haluan sen HF:n, vastaan no, jos taas en, vastaan yes. Näin simppeliä se on.

  Jos olet tosiaankin puhelimen ja Jabran ohjeita noudattaen liittänyt nämä kaksi laitetta keskenään, eivätkä ne siltikään toimi kuten pitäisi, niin syyttäisin kyllä tuota Jabraa, itselläni ei T68 BT -toiminnon kanssa ole ollut minkäänmoisia ongelmia.

  Ja testilaboratorio tiedottaa: soittoäänen lähetys T68:sta T39:n 4 m:n päähän, seinän taakse, onnistui ;)
   
 5. suojis

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/11/02
  Viestit:
  9
  Tykkäykset:
  0
  Eli bluetooth pitää olla aktiivisena (automaattinen asetus ei riitä)... kun yrittää soittaa ääniohjauksen avulla suoraan handsfeestä. Eli jos vaikkapa puhelin on jossain auton peräkontissa ja handsfree on käytettävissä, niin puhelimessa täytyy olla bluetooth aktiivisena, jotta pystyy soittamaan. Puheluiden vastaanottaminen ja puheluiden soittaminen luurista onnistuu, jos asetus on automaattinen.

  Eli eipä tohon taida muuta ratkaisua olla kuin kytkeä bluetooth toimintotila "käytössä" asentoon ja latailla puhelinta hieman useammin.
   
 6. jim77 Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  4   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  559
  Tykkäykset:
  0
  Oletko päässyt vertaamaan kuvia T68:n ja T68i:n näytöllä? Kun ymmärsin, että T68issä on enemmän värejä niin kysymykseni on: Hyödyntääkö se niitä kun otat kuvan eli näyttääkö se puhelimen näytöllä paremmalta?
   

Jaa tämä viestiketju