Kuvat ja videot paljastavat: Galaxy S8:n navigointinäppäimiä voi siirtää ja kääntää

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22339
Reaktiopisteet
216
galaxy_s8_1-700x432.png

Galaxy S8:n näyttö saa alaosaansa toimintopainikkeet, joiden järjestystä voi mitä ilmeisimmin muuttaa.


Samsungin tulevassa Galaxy S8:ssa ei enää ole fyysistä kotinäppäintä tai sen sivuille sijoitettuja erillisiä navigointinäppäimiä. Erillisten näppäinten sijaan kaikki toiminnot hoituvat Galaxy S8:ssa näytölle sijotetuilla virtuaalinäppäimillä. Eräs Android Policen lukija kiinnitti huomiota siihen, että näiden virtuaalinäppäimien järjestystä voi S8:ssa mitä ilmeisimmin muuttaa.

Mobiili.fi-2017-02-27-kello-21.16.41-700x395.png

Paluunäppäimen nuoli osoittaa alas, kun näppäimistö on näytöllä avoinna.


Perus-Androidista poiketen on Samsungin Galaxy-laitteissa paluunäppäin sijainnut yleensä oikealla ja viimeisimmät-näppäin vasemmalla. Jotkin Android-valmistajat, esimerkiksi LG ja OnePlus, ovat antaneet käyttäjille mahdollisuuden valita, miten päin nuo kaksi näppäintä sijaitsevat. Vuotokuvien ja -videoiden perusteella näyttäisi, että myös tulevassa Galaxy S8:ssa voi käyttäjä muuttaa näppäimien järjestyksen mieleisekseen.

nexus2cee_galaxy-s8-leak-1_thumb.jpg

Etualan laitteessa näyttö on kääntyneenä vaaka-asentoon, ja myös toimintonäppäimet ovat kääntyneet. Taka-alan laitteessa paluunäppäin on kotinäppäimen oikealla puolella.


Toinen mielenkiintoinen huomio on, että virtuaalinäppäinten kuvakkeet voivat myös kääntyä. Esimerkiksi näytölle tulevan virtuaalinäppäimen saa yleensä piiloon paluunäppäintä painamalla, ja videon perusteella S8:ssa paluunuoli osoittaakin alaspäin silloin, kun näppäimistö on näytöllä avoinna. Nuoli alas ikään kuin selventää, että sitä painamalla saa näppäimistön piiloon.

Eräässä vuotakuvassa taas S8 näyttäisi olevan näyttö vaaka-asentoon kääntyneenä, jolloin koti- ja navigaationäppäimet sijaitsevat laitteen vasemmassa päädyssä ja niiden kuvakkeet ovat kääntyneet vaaka-asentoon.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom