Kuvat BT:llä T68 -> PC, ei onnistu :(

Keskustelu osiossa 'Sony', aloittaja pahkis, 25/7/03.

 1. pahkis Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/8/02
  Viestit:
  1329
  Tykkäykset:
  2
  Puhelinmalli:
  iPhone5
  Nyt on nostettava kädet pystyyn; voisiko joku ystävällinen sielu kertoa, miten tuo tapahtuu, minä en tuota saa onnistumaan, en millään. Allnetin BT-dongle + softa kyseessä. Käyntikortin lähetys onnistuu, samaten GPRSn käyttö. Kuvien lähetys tyssää siihen, kun menen puhelimessa Omat kuvat - lähetä - Bluetooth, BT -haku onnistuu, mutta sitten tulee "Yhdistäminen epäonnistui." "Bluetooth yhteys epäonnistui. Uusi yritys?" Tästäkin joskus pääsee eteenpäin, mutta sitten tulee "Lähetys epäonnistui. Yritä uudelleen." Missä vika? Niin, ja Bluetooth Serial Port -yhteys onnistuu aina, mutta kun yhteys on päällä, niin silloin tuo -Lähetä-Bluetooth -vaihtoehto ei ole mahdollinen.
   
 2. pahkis Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/8/02
  Viestit:
  1329
  Tykkäykset:
  2
  Puhelinmalli:
  iPhone5
  Jospa joku viitsisi joko yv:llä tahi sitten tähän jatkoksi kertoa oman onnistuneen toimenpidesarjan koskien kuvien siirtoa T68 ja PC:n välillä BT -yhteydellä. Allnetin puolelta en löytänyt apuja. Joku yksinkertainen käyttäjävirhe tässä varmaan on, mutta kun ei keksi mikä...
   
 3. Ahem

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/7/03
  Viestit:
  15
  Tykkäykset:
  0
  Täällä sama ongelma T68i:n kanssa, paitsi että suunta on PC -> puhelin. Bluetooth-yhteys käytössä ja toimii normaalisti.

  Miten tuon Ericsson Image Editorin saa älyämään Bluetoothin päässä olevan puhelimen?

  Tuolla Float's Mobile Agentilla saan siirrettyä kaiken muun paitsi kuvia. Lieneekö tämä bugi, koska saan herjan kun yritän uploadata kuvaa.


  Edit: Huomasinpa, että tuo Image Editor tallentaa kuvat bmp-formaatissa, eikä tuo FMA osaa siirtää niitä puhelimeen. Kun kuvan muuttaa jpegiksi tai giffiksi, se siirtyy ilman ongelmia FMA:n kautta.
   

Jaa tämä viestiketju