Kuva koko näytön kokoiseksi V547:ssä?

Keskustelu osiossa 'Motorola ja Lenovo', aloittaja motorola_v547, 24/6/05.

 1. motorola_v547

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/05
  Viestit:
  27
  Tykkäykset:
  0
  Ostin vähän aikaa sitten kyseisen Motorola V547-puhelimen. Näyttö on todella laadukas, mutta miten ihmeessä saan katsottua puhelimella olevia kuvia koko näytön kokoisena (eli näytössä näkyisi pelkkä kuva, ei mitään muuta). Puhelimen sisäänrakennetulla kuva-selaimella tämä ei tunnu onnistuvan, vaan näytöllä on aina ne selaus-painikkeet. Kuvaa voi tarkastella koko näytöllä vain, jos sen asettaa taustakuvaksi.

  Eli onko joku löytänyt jotain java-ohjelmaa, jolla saisi katseltua noita kuvia koko näytön kokoisina? Onko tuohon kännykkään esim. sellaista nettiselainta, joka osaisi katsella kuvia puhelimen muistista?
   
 2. BaeG Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  27/11/04
  Viestit:
  245
  Tykkäykset:
  8
  Kyllä sieltä saa.. mene kuviin ja zoomaa sieltä.
   
 3. motorola_v547

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/05
  Viestit:
  27
  Tykkäykset:
  0
  Onhan siellä Motorolan puhelimen valikossa kyllä zoomaus-valikko, mutta sieltä ei saa sellaista vaihtoehtoa, että kuva näkyisi koko ruudun kokoisena. Valikossa on vaihtoehdot: Fit-to-screen, 50 %, 75 % ja Alkup.koko. Jos kuva on resoluutioltaan juuri näytön kokoinen (muistaakseni 176 x 220, eli taustakuvan kokoinen), peittävät kuvan selaus-painikkeet aina osan kuvasta, tai sitten kuva on zoomattu turhan pieneksi.

  Eihän tämä ongelma kovin suuri ole. Tavallisilla 4:3-kuvilla (esim. kameralla otetut) ei tämä ongelma haittaa, koska kuvat eivät muutenkaan mahdu pystysuunnassa koko ruudun kokoisiksi. Olisi kyllä hyvä, jos jostain saisi käännettyä kuvaa niin, että se näkyisi ruudussa vaakasuunnassa (tietääkseni tämä ei ole kuitenkaan mahdollista).

  Jos joku tietää jonkun java-sovelluksen, jolla saa katseltua ja käänneltyä kuvia koko ruudun kokoisena, olisin kiitollinen, jos ilmottaisi tässä viestiketjussa siitä. Tietääkseni Motorolan V3:ssa on vakiona java-sovellus, jolla voi katsella kuvia slideshowna koko näytön kokoisena. Saisikohan sitä mistään myös Motorola V547:ään?
   
 4. s0puli

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/9/04
  Viestit:
  124
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Monia
  kyllähän sen varmasti saa, koska niissä taitaa olla yhtä isot näytöt. vaihtoehto 1. tiiät ohjelman nimen ja etit sillä nimellä sen ohjelman "jostain". vaihtoehto 2. etit v3:n softan inttärnätistä (winkwink uuden v3:n omistaja... -otsikos on linkkei) ja sit sieltä revit sen jollaintavalla irti sen ohjelman. tapa 1 lienee kyllä helpompi.
   
 5. motorola_v547

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/05
  Viestit:
  27
  Tykkäykset:
  0
  Tietääkö kukaan sitä Motorola V3:n slideshow-softan nimeä? Vai onko sillä mitään sen kummenpaa nimeä kuin slideshow? Oon kokeillut etsiä tuota, mutta ei oikein tunnu löytyvän. Täytynee jatkaa etsintöjä.
   
 6. motorola_v547

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/05
  Viestit:
  27
  Tykkäykset:
  0
  No nyt löysin netistä tuon V3:sen softan ja sieltä löytyi myös jar-tiedosto, joka oli tuo slideshow-sovellus. Sain sen asennettua puhelimeeni mutta ei se oiken toiminut. Ohjelma kyllä aukeaa, mutta se ei löydä mitään kuvia (Select Pictures ... Ei löydä kuvan kuvaa). Ehkä tämä johtuu siitä, että puhelimilla saattaa olla erilainen tiedostojärjestelmä tai että kuvien kansioilla on puhelimissa eri nimet. Täytynee luopua etsinnästä kun ei tuokaan toiminut. Eipä tuo nyt niin haittaa. Kyllä niitä kuvia pystyy ihan hyvin katsella ilmankin tuota.
   
 7. s0puli

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/9/04
  Viestit:
  124
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Monia
  lähetäppä mulle se jarri? voisin kokeilla, toimiiko v600...
   
 8. motorola_v547

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/05
  Viestit:
  27
  Tykkäykset:
  0
  Löysin linkin tältä foorumilta http://www.motox.us/ -sivuille ja sieltä löytyi sivulta http://www.motox.us/flash.flex.php kohdasta RAZR V3 Backups (ihan sivun loppuosa) joku V3:sen softan varmuuskopio. Latasi tiedoston nimeltä RAZR V3 Stock Moto Backup I, joka on noin 3,46 Mt:n kokoinen. Siellä sitten on kansiossa kjava tiedosto nimeltä j2me4.jar, joka on tuo slideshow-sovellus. Sen vaan sitten pistää vaikka bluetoothin avulla puhelimeen. Itselläni ei siis oikein toiminut, tiedä sitten V600:sta.
   

Jaa tämä viestiketju