Mobiili.fi Kuva ja video paljastavat: Samsungilta tulossa lähiaikoina useita edullisia tabletteja

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 29/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2076
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Evan Blassin jakamassa kuvassa vasemmalla on 2x Galaxy Tab A (2016) ja oikealla 2 x Galaxy Tab E 7.0.


  Samsungin edullisemman pään tablettivalikoima on lähiaikoina saamassa uusia jäseniä. Ilmeisesti odotettavissa on niin seitsemän- kuin kahdeksantuumaisiakin laitteita edullisiin Galaxy Tab A- ja Tab E -mallistoihin.

  Useista kuvavuodoista tunnettu @evleaks eli Evan Blass on Twitterissä julkaissut kuvan, jossa miehen mukaan esiintyvät seitsemäntuumaisilla näytöillä varustetut Galaxy Tab A (2016) sekä Galaxy Tab E 7.0, molemmat niin mustana ja valkoisena. Lisäksi verkkoon on livahtanut vielä julkaisemattoman, kahdeksantuumaisella näytöllä varustetun Galaxy Tab E:n esittelyvideo.

  Galaxy Tab E:n esittelyvideo paljastaa muutamia yksityiskohtia ilmeisesti lähiaikoina julkaistavasta tablettimallista. Paksuutta laitteella on 8,9 millimetriä ja painoa 360 grammaa. Akun kapasiteetti on 5000 milliampeerituntia, suorittimen kellotaajuus on 1,3 gigahertsiä ja laitteesta löytyy LTE-yhteys sekä muistikorttipaikka. Microsoftin Office-sovellukset tulevat esiasennettuina ja taustakuvan perusteella vaikuttaisi, että käyttöjärjestelmänä laitteessa on Android 5.1 Lollipop, uudemman Android Marshmallowin sijaan.

  Videovuodosta uutisoineen SamMobilen mukaan olisi mahdollista, että Samsung julkaisisi joitain laitteita Koreassa ja Yhdysvalloissa Galaxy Tab E -nimellä, kun taas Euroopassa mallinimenä olisi Galaxy Tab A. Aiemmin on myös huhuttu, että Galaxy Tab E 8.0:n ja Tab E 7.0:n rinnalla nähtäisiin myös Tab E 7.0 Lite ja Tab E 7.0 Lite Kids. Viimeisimpien kuva- ja videovuotojen perusteella onkin paha mennä tarkalleen sanomaan, mitä laitteita voidaan millekin markkinoille odottaa, mutta selvästikin useita julkistuksia on lähiaikoina odotettavissa. Huhujen mukaan uusia laitteita oltaisiin esittelemässä maalis- tai huhtikuussa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju