Kuuluvuus/toimivuus ulkomailla?

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja ROS, 14/2/06.

 1. ROS

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/2/06
  Viestit:
  330
  Tykkäykset:
  0
  Tervehdys hyvä Matkapuhelinfoorumin väki. Olen pidemmän aikaa jo lueskellut sivujanne läpi, mutta nyt ensimmäistä kertaa törmäsin ongelmaan, johon parhaimman vastauksen uskon saavani juuri täältä.

  En löytänyt vastausta haulla vaikka kuinka yritin, joten uskaltauduin perustamaan uuden ketjun. Mikäli vastaus kuitenkin löytyy jo olemassa olevasta ketjusta pyytäisin mahdollista linkkiä, jonka jälkeen saa heittää lukot.

  Eli itse ongelmaan. Kysymys koskee Soneran ja Telefinlandin kuuluvuuksia ulkomailla, lyhykäisyydessään: onko ne samat (eli toimiiko tf kaikkialla missä sonerakin)?
  Se miksi joudun teidän apuun turvautumaan on se etten ole saanut järkevää/tyydyttävää vastausta mistään, vaan useita ristiriidssa olevia väitteitä.
  Olen nyt saanut kaksi täysin ristiriidassa olevaa vastausta Telefinlandin kauppiastuesta (toisella kertaa sanottiin että telefinandilla omat sopimukset eikä välttämättä kuulu missä sonera kuuluu ja toisella kertaa todettiin vaan että samat on)??? Soneran myyjiltä taas sanottiin ettei tf todellakaan kuulu kaikissa samoissa paikoissa kuin sonera!
  Nyt piti selvittää kuuluuko tf Chilen Santiagossa ja soneralta vastaus oli että tarkkaa tietoa ei ole(?) mutta mitä varmimmin EI, kun taas tf kauppiastuki sanoi notta TOIMII.

  Mikä siis totuus? Vielä bonus kysymyksenä, entäs Elisa ja Kolumbus?

  Kiitos jo etukäteen.
   
 2. Ammattilainen Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/6/02
  Viestit:
  4939
  Tykkäykset:
  26
  Entel PCS näyttää olevan tuolla roamingkumppanina sekä Soneralla, että Elisalla. Vaatii 1900-taajuudella toimivan puhelimen. Tele Finlandin kuuluvuudesta en osaa sanoa, mutta Kolumbuksen ulkomailla toimivuus on täsmälleen sama kuin Elisalla, sillä Kolumbus käyttää samoja sopimuksia. Entel PCS toimii Santiagossa ainakin kartan mukaan. Noita karttoja voi tutkailla osoitteessa www.gsmworld.com.
   
 3. veppis

  veppis Supermoderaattori

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  9562
  Tykkäykset:
  347
  Toimii, samat sopimukset on käytössä.

  Sama homma.
   
 4. ROS

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/2/06
  Viestit:
  330
  Tykkäykset:
  0
  Tattista, eipähän oo epäselvä asia enää.
   

Jaa tämä viestiketju