Kuorten vaihto --> 9210i

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Anonymous, 4/10/04.

 1. Anonymous

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1
  Elikkäs. Osat löytyy ja välineet. Monia muita puhelimia on tullut availtua ja kuoria vaihdeltua, mutta ei commukkaan. Onko parempi antaa ammattilaisen hoitaa tämä keikka, vai onko mahdollista hoitaa itse homma maalaisjärjellä ja pienellä kokemuksella? Tämä tuskin vaatii mitään purkuasemaa? Eli vaihtuu siis etukuori, näppiksen ja ison näytön kehys ja takaosa, eli kaikki näkyvä.

  Kyselen nyt etukäteen jos on jotain vinkkejä, ennekuin laite on palasina pöydällä, eikä tietoa mistä osat ovat tulleet ;)
   
 2. Anonymous

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1
  Huomattavasti hankalampaa kuin muihin malleihin mut ei mahdotonta jos on järki kädessä. Jos et oo aivan varma onnistumisesta niin suosittelen ammattilaiselle viemistä...
   
 3. kerosiini

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/6/02
  Viestit:
  189
  Tykkäykset:
  0
  Jos torx pysyy kädessä ja hyvät hermot niin eiköhän se onnistu! Kannattaa vaan olla todella varovainen ettei katko sitä näytölle menevää kaapelia tai kaijuttimen kaapelia.
   
 4. Anonymous

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1
  Voiko nämä mainitsemasi kohteet mennä rikki aivan rauhallisella avaamisella jos ei tiedä missä ne sijaitsee? Luulisin että jos rauhassa otan, niin huomaan ennen kuin rikon mitään.

  Tarviikos muita torx:ja kuin 6:n?
   
 5. kerosiini

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/6/02
  Viestit:
  189
  Tykkäykset:
  0
  Öhmmm kunpa muistaisi. Commarissa taisi olla eri torx kuin 6, se oli joko 5 tai 7. Etukuoren kun irroittaa niin saa jotain selville että missä ne kaapelit menee. Ehkä joku muu joka on koko puhelimen purkanut, voisi neuvoa paremmin?
   
 6. Anonymous

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1
  Mitä kaikkia mestoja löytyy ytimestä jotka tämän tekevät? Espan Mäkkärin, Steissin Päämiehen lisäksi? Näissä vaihto onnistuu odottaessa? Mikä on tommonen normi hinta jos osat löytyy itseltä? Mikä on se liike mikä on Paavalin kyrkkan kohdalla Hämeentiellä. Siinä on joku Nokia service? Haluan semmoisen vaihtajan joka ottaa vastuun työstään. Jätän tämän sittenkin ammattilaiselle.

  Ai että ärsyttää toi Mäkitorpan uusi käytäntö ottaa pois palautteen lähetys mahdollisuus. Pakko soittaa Elisan vaihteen kautta ja pyytää yhdistämään liikkeeseen. Viimeksi kolme kertaa pyysin yhdistää, mutta vain viimeinen kerta onnistui. Ekalla ei kuulunut mitään yhdistyksen jälkeen. Toisella eri ihminen painoi jotain nappia ja kuuntelin kun ne jutteli sielä aspassa keskenään...

  Näin tässä käy ja passaan Mäkitorpan (jos ei mailia voi lähettää, en myöskään aio soittaa kun on noin hankalaa) jos Päämies tai jokin muu keikan hoitaa. Ehkä he oppivat tästä jotain. Toki asiaa voin harkita jos joku tietää Mäkitorpan ottaman tarkan hinnan ja kertoo sen täällä (ei ole aikaa ravata liikkeissä parin päivän sisällä).
   
 7. dumm

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/6/04
  Viestit:
  282
  Tykkäykset:
  0
  Torx 6 käy muuten, mutta etukuoren ruuvit (kaksi ruuvia edessä olevan tarran alla) avataan t5:lla.
  Voin sanoa, että commu on kyllä harvinaisen v-mäinen jos kuoria aiot vaihtaa. Ja sattuneesta syystä kuorten vaihto tuohon on kallista, joten jos pinnaa riittää, niin voithan vaihtaa ne itsekin. Varovainen kannattaa olla.
  Mutta jos rahaa riittää, eikä ole aivan varma mitä tekee, niin vie suosiolla huoltoon vaihdettavaksi.
   
 8. Anonymous

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1
  Näköjään tuolla ~100e hujakoilla liikutaan parin liikkeen mukaan. Turhan kova hinta.

  Mites kun noissa uusissa kuorissa on ison näytön takana (kuoressa siis) teipit. Eli isonäyttö on tässä vanhassakin varmasti teipeillä kiinni? Miten irroitus?
   
 9. Anonymous

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1
  Yup. Tänään tuli Powemillistä. Joku reilu 50e hintaa ja meni 6 päivää sovittua pidempää. Tosin laite oli valmis samana päivänä, mutta sitä ei kirjattu ulos.
   

Jaa tämä viestiketju