Kuolleet pikselit

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Qki, 16/11/06.

 1. Qki

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/11/06
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Onko kokemuksia/tietoa Nokian takuusta kuolleiden pikselien osalta? Itselläni upouudessa n93:ssa on kuollut pikseli TODELLA häiritsevässä paikassa ruudun keskellä.
   
 2. ijr

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/8/06
  Viestit:
  82
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  Nokia N9
  Ei mene takuuseen, valitettavasti. Ja kannattaa käyttää tuota hakua tai mahdollisesti lukea manuaalia ennen kuin pistää uutta threadia pystyyn...

  http://www.matkapuhelininfo.com/forum/viewtopic.php?t=60949
   
 3. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  Tuota, aikasemin meni helpommin, nykyään ei enään. Tietty jos ruutua alkaa halkomaan koko ruudun mitaltaan ja et tunnusta itse kolauttaneesi mihinkään, se menee takuuseen vaikka väkisin. Nykynäytoissä voi olla kuolleita pikseleitä, plasmoissakin on. Mutta harvoin ne niin paljon häiritsee. Tietty monta kerralla jos on. Hmmm tuo pitäs jonkun riitauttaa paremmin kuluttajaneuvojan puolella. Itsellä ennen näyttöjen kanssa oli ongelmia, riitti hyvät perustelut asioille, nykyään ei ole ollut ongelmia, niin paha sanoo... hmm... Pitäshän ne kestää kun muillakin kestää. Otas yhteyttä paikalliseen kuluttajaneuvojaan ja katso mikä sen mielipide on, kun se sitä kattelee kädessään, ja pyydä soittamaan sitten jos päädytte samaan ratkasuun häiritsevyyden suhteen, tuonne huollolle asiasta. Niin ne asiat etenee varmaan sun kohdalla paremmin.
   

Jaa tämä viestiketju