Mobiili.fi Kun live-videotarjonta lähtee käsistä: Tumblr hyppää mukaan kisaan

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 21/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2081
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Suorat videolähetykset saapuvat Tumblriin.


  Blogipalvelu Tumblr on uudistumassa. Uusi live-videomahdollisuus lanseerataan palvelussa myöhemmin tänään. Vaikka tarkkoja tietoja tulevasta uudistuksesta ei ole, Tumblr näyttää hakevan lisävauhtia toimintaansa alati kiihtyvästä suorien lähetysten kilpailusta.

  Live-videot ovat juuri nyt kaikkien huulilla. Twitterin Periscope, YouTuben lukuisat lähetysmahdollisuudet, pelaajien suosima Twitch ja Facebookin uudet Live-ominaisuudet ovat tässä vaiheessa jo varmasti monille tuttuja.

  Nyt tähän kasvavaan joukkoon on liittymässä Yahoon omistama Tumblr. Sosiaalinen blogipalvelu on perustanut uuden livevideo.tumblr.com-sivun, jolla suorien videolähetysten lanseerausta kiusoitellaan. TechCrunchin mukaan kyseessä on virallinen Tumblrin perustama sivu, eikä jokin kolmannen osapuolen tekele.

  Nähtävästi ensimmäiset live-lähetykset alkavat palvelussa tänään tiistaina kello 23 Suomen aikaa. Sivustolle on listattu useita tapahtumia, joissa puhutaan esimerkiksi Mars-planeetan pinnasta ja Harlem Globetrottereista.

  Tumblr ei kuitenkaan ole vielä julkaissut mitään tarkempaa tiedotetta tulevista live-videoistaan. Epäselväksi jää siis, miten käyttäjät voivat suoria videoita hyödyntää ja ketä live-kilpakumppania Tumblr uusine videoineen eniten muistuttaa.

  http://livevideo.tumblr.com/post/146063583345/launches-tuesday-june-21

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju