Kumpi kannettavaan EDGE/GPRS PCMCIA-kortti vai kännykkä

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja hellu, 12/5/06.

 1. hellu Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  8   0   0

  Liittynyt:
  6/4/04
  Viestit:
  103
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  5s
  Eli mökiltä pitäisi saada appiukolle läppäriyhteys. Kumapaa suosittelette, tuommoinen PCMCIA-kortti mihin saa sim-kortin kiinni halvimmillaan 200€ pintaan ja etuna siinä mielestäni ettei johtojen kanssa tarvitse pelleillä ja ei tarvitse asennuksen jälkeen muuta kuin laittaa kone päälle. Tuossa ei tosin ole mitään ulkoista antennia ja ei hajua kuinka hyvin löytää kenttää.
  Sitten olisi tietenkin kännykkä, joutuu vaan johtojen kanssa pläräämään ja jos ongelmaa tulee niin taitaa appiukolla mennä sormi suuhun.
  Vai tarvitseeko tuota säädellä enää kun asetukset on haettu kohdalleen.
  Onko kellään suosituksia ja hyviä neuvoja.??
   
 2. R-Pelle

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/8/02
  Viestit:
  329
  Tykkäykset:
  0
  Jos ei ole mikään teknofriikki niin mielestäni on parempi ettei sotke kännykkää läppärin nettiyhteyteen. Kännykän kanssa saa kumminkin säätää hiukan enemmän. Jos käyttö ei ole surffausta ja sähköpostia kummempaa niin hankkisin kyllä kortin kannettavaan. Muistelisin kyllä että joihinkin kortteihin saa ulkoisen antennin piuhalla kiinni jos tarvitsee. Tosin uskon että löytää kyllä kentän ongelmitta.
   
 3. hellu Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  8   0   0

  Liittynyt:
  6/4/04
  Viestit:
  103
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  5s
  Minkälaisia maximi nopeuksia porukka on saanut normaali 3G-verkossa ja EDGE:llä kannettavalle pääkaupunkiseudulla.
  Mietin vain että, ero ei taida olla kovin suuri noissa.
  HSDPA (Super3G) verkon nopeuteen mikään kapula ei taida pystyä jos käytetään modeemina. Näyttäisi olevan se 384 kbit/s teoreettinen maximi noilla 3G puhelimilla.
  Tuommoinen HSDPA-kortti vaan on niin pirun kallis 300€.
   
 4. K@rtsa Vieras

  0   0   0

  edge verkossa on ollut siinä 100-160 kbit/s ja 3g parhaimillaan 330 kbit/s
  tämä 3g tosin testattu vain töissä(yöllä) ja se voi tietenkin vaikuttaa asiaan kun ei ole niin paljon "liikennettä" yöllä. modeemina käytän N70
   
 5. K@rtsa Vieras

  0   0   0

  Ei tarvi olla mikään teknofriikki että saa puhelin tomimaan modeemina, varsin jos on nokia puhelin sillä pc-suiten kauttahan homma toimii lähes ittestään, ei tarvi muutakun valita operaattori asetuksista ja menoksi, näin toimi mulla ainakin..(kuin se kuuluisa, junan vessa)oli ennen käytössä nokian d211 pc-kortti ja sen kanssa kyllä oli puljailua että sai toimimaan.
   
 6. hellu Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  8   0   0

  Liittynyt:
  6/4/04
  Viestit:
  103
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  5s
  Kovasti kiitoksia vastauksista. Kännykkä (6630) tulee läppäriin kiinni ja sen kanssa appiukko saa sitten surffailla. Ei varmaankaan pitäisi ylivoimaisen vaikeaa käyttää tuolla PC-suitella, selkeä ohjelma on mitä itse olen siihen tutustunut.
   

Jaa tämä viestiketju