Kumpi: E7 vai Lumia 800

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja hukkavaari, 12/2/12.

 1. hukkavaari Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/3/03
  Viestit:
  78
  Tykkäykset:
  5
  Kumpi ennemmin kannattaa hankkia E7(symbian) vai Lumia 800 (win mango)
  ***Plussat ja miinukset: jos vertaa toisiinsa.***

  *E7 täysnäppäimistö, viestienkirjoittelu onnistuu kyl hyvin kosketusnäytölläkin, n.15-20kpl vrk.
  Iphone 3gs 36gb 2v kytky loppuu toukokuussa. Iphone vaihdettiin takuuna, uuteen viime touko-kesäkuussa.(vanha ei tunnistanut sim-korttia aina) Hyvin on uudempi Iphone 3gs 36gb toiminut (8kk)

  Aiemmat commut: E90, 9500, 9210i ja 9210 symbianeja
  Pitää laittaa toi Iphone myyntiin, jos hyviä tarjouksia tulee.
   
 2. marakat

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/4/07
  Viestit:
  261
  Tykkäykset:
  21
  Puhelinmalli:
  Nokia E7
  Itsellä ollut/on molemmat ja mun mielestä ihan kiinni siitä mitä luurilla on tarkoitus tehdä. Surffaaminen ja kaikenlaisen sosiaalisen median käyttö (Facebook etc.) on E7:lla huomattavasti kankeampaa kuin Lumialla.

  Kalenteri WP 7.5:n nykyversiossa on kehnohko, siitä puuttuu viikkonäkymä, päivän pituutta ei saa säädettyä, natiivihakua ei ole, kuukausinäkymä ei kerro mitään. Käyttökelpoisin on tuo ohjelmanäkymä. E7:n kalenteri on selkeästi parempi.

  Käyttöliittymä/kokemus on Lumiassa ihan toista kuin vanhassa Symbian-luurissa. Intuitiivinen ja nopea. Vaikka kyllä vanhan E7:n kanssa tulin ihan hvyin toimeen, Belle-päivitys teki luurista nopeamman ja vähän modernimman näköisen. Sen enempää en sitä ole testaillut.

  Akkukestossa Lumia ei pärjää E7:lle. Lumian akku kyllä kestää koko vuorokauden itsellä normaalikäyttöä (mikä nyt sit on normaalia?), että siinä mielessä ok.

  Kamera E7:ssa ei ole mistään kotoisin, Lumian kamera vaikuttaa selkeästi paremmalta..ei olel vaan paljoa tullut testattua.

  Toinen alue missä Lumia loistaa on Office-integraatio ja SkyDrive pilvipalvelu. Lumia nojaa muutenkin pilvihommiin, perinteinen tapa synkata BT:n/USB:n kanssa PC Suitella kamoja ei ole enää relevantti. Ainoastaan musiikkia ja kuvia synkataan WLAN/USB:in kautta PC:lle.
  Lumiasta puuttuu kokonaan back-up toiminto (tekstiviestit, bookmarkit, sovellukset jne.), paha puute joka toivon mukaan korjautuu tulevaisuudessa. Spostit ja yhteystiedot/dokumentit roikkuvat pilven reunalla.

  E7 on laadukkaasti tehty, mutta metallikuori on penteleen liukas, pari kertaa on lähtenyt kädestä kuin saippua. Lumian desing ja valmistusmateriaali on todella onnistunut, tyylikäs kokonaisuus jopa tuon silikonikortsun kanssa.

  Lumialle räätälöidyistä sovelluksista näkee, että kiire on ollut saada Luuri myyntiin. Esim. Navigointi ja kartat eivät vielä yllä Symbian-tasolle.. toimintoja puuttuu. Näiden luulisi korjautuvan päivitysten myötä.

  Lumia+WP ei ole säätäjän paratiisi, jos pitää päästä joka asiaa päästä virittämään a'la Android-luurit, kannattaa pysyä erossa. Muuten joutuu syömään ahdistuslääkkeitä.
   
  1 henkilö tykkää tästä

Jaa tämä viestiketju