Kumman valitsisi, HTC Desire vai Huawei U8800?

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja paha80, 8/12/10.

 1. paha80

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  3/4/08
  Viestit:
  178
  Tykkäykset:
  2
  Molempien speksejä on tullut tarkkaan silmäiltyä ja HTC:n puhelimet on tuttuja entuudestaan. Wildfire löytyy, on vain liian pieni ja epätarkka näyttö + aika hemmetin hidas puhelinhan se on ilman mitään ylimääräisiä widgettejä tai muuta rompetta. Joten kumpaan vaaka kallistuu? Huawei on tehokas mylly speksien mukaan ja edullinenkin, mutta merkkinä vähän oudompi puhelimien saralla. Desire taas vastaavanlainen, tutumpi merkkiä ja HTC Sense, mutta myös kalliimpi. Olisiko tähän kenelläkään mitään mielipiteitä, esimerkiksi Desiren omistajilta?
   
 2. Hiiohoi

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/10/10
  Viestit:
  39
  Tykkäykset:
  0
  Kumpaakaan en omista, mutta jos vain on ylimäärästä rahaa niin HTC Desire lähtee ehdottomasti mukaan. Sitten taas jos hakee budjettiratkaisua niin Huawei on varmaan varteenotettava vaihtoehto. Itse menisin ihan vain rahan ehdolla. Sitähän voi myös katsoa siltä kantilta, että Desire on ollut markkinoilla jo kauemmin ja sen "viat" tiedetään, jos niitä on, mutta sitten taas Huawei voi olla aika yllätyspamaus, sitäkun ei kukaan kunnolliseen käyttötestiin ole vielä saanut.
   
 3. paha80

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  3/4/08
  Viestit:
  178
  Tykkäykset:
  2
  Ylimääräistä rahaa ei tietenkään ole :D jos olisi, lähtisi varmaan Desire HD tilaukseen. Wildfiressa huomasin, että nämä HTC:n footprintsit ja friendstreamit olivat aivan turhia henk.kohtaseen käyttöön, eikä natiivi-androidkaan mikään vieras juttu ole. ZTE Bladessa olisi se hyvä puoli ettei mitään ylimääräistä luurista löytynyt, senkin luurin omistin hetken aikaa. Huaweissa tosiaan on tuo yllätysmomentti, että mitä sitä lopulta saakaan, ainakin wlanin toimimattomuudesta oon kuullut. Desire varmaan voisi ollakin varma valinta, jos tosiaan sitä reilusti korkeampaa hintaa ei otettaisi huomioon. Tietenkin jos käytettynä jostain ostaisi...
   
 4. Hiiohoi

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/10/10
  Viestit:
  39
  Tykkäykset:
  0
  Itse tekisin niin, että ostaisin jonkun laitteen nuista älypuhelimien keskikastista. (300 euron molemminpuolin) Omalla kohdalla jättäisin käytettyjen saalistamisen kokonaan, voi joutua johonkin sotkuihin ja onhan se mahtava fiilis raapaista uudenkarhea laite suoraan paketista.

  Mitä on nyt hieman tullut tutustuttua niin keskikastin laitteita on tuo Huawei U8800 ja Motorola Defy. Molemmat varmaan aivan päteviä vehkeitä. Motorolaa saa heti kaupasta, mutta Huawein kohdalla ei tiedetä milloin tuo saapuu ilman kytkyä myyntiin. Kolmas vaihtoehto voisi olla Nokian C6-01, laadukkailla ominaisuuksilla ja jos kompakti koko on tärkeä niin siinä voisi olla oiva valinta. Mutta toisilla tuo Symbian ^3 ruksaa laitteen suoraan pois ajatuksista ja toisaalta tuotakaan ei saa kuin Nokian nettikaupasta.
   
 5. paha80

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  3/4/08
  Viestit:
  178
  Tykkäykset:
  2
  Kytkyllä tuon Huawein kohtuuedullisesti ainakin saisi Saunalahdelta, Motorolaa ei varmaan saa kytkynä mistään. Nokian unohdan kokonaan, korkeintaan C7 voisi miettiä, mutta siinäkin tulisi vain ikävä Android Marketia ja sen laajaa sisältöä. Desiressä mietityttää se, että onko kyseessä jo vähän "väistyvä puhelinmalli" eli tulisiko sitouduttua johonkin mikä on jo puolen vuoden päästä auttamattoman vanhentunut. Puhelimena varmasti menisi, mutta siinä vaiheessa voisikin olla jo kuumetta päällä uuteen androidiin, varsinkin jos 3.2 ei saisi Desirelle.
   
 6. Hiiohoi

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/10/10
  Viestit:
  39
  Tykkäykset:
  0
  Ostatpa minkä vain tässä keskusteluissa mainituista puhelimista niin auttamatta ne on puolen vuoden päästä jo vanhaa rautaa. Tämänhetkinen kehitysvauhti on niin hurjaa, että jos tahdissa meinaa pysyä niin saa olla vaihtamassa puhelinta melkein joka kuukausi. Jos haluat tulevaisuutta ajatella niin laitteessasi pitäisi varmaankin olla 1GHz:n prosessori. Tekniikan kanssa saa pelata aika paljon, varsinkin näinä aikoina. Sinuna ostaisin nyt jonkun peruslaitteen ja sitten kun älypuhelinrintamalla jotain hieman suurempia muutoksia alkaa tapahtua niin sitten tarttuisin johonkin high-end luuriin.
   
 7. paha80

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  3/4/08
  Viestit:
  178
  Tykkäykset:
  2
  Näinhän se varmasti on. Kun Wildfiren muutama kuukausi sitten hankin niin se tuntui kyllä aivan huippupuhelimelta. Nyt tuntuu tosiaan, että näyttö on liian pieni, resoluutio ei riitä mihinkään ja on niin hidas, tekstariakin jos aikoo kirjoittaa niin "Ladataan..." teksti pyörii noin puoli minuuttia ruudulla ennen kuin päästää tekstaritilaan. Ei haluaisi enää tuota tuskaa tulevan puhelimen kanssa.
   
 8. Pystaeri

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/5/08
  Viestit:
  14
  Tykkäykset:
  0
  Mietin tällä hetkellä oikeastaan ihan samaa asiaa, siis joko Desire tai Huawei. Huoawei on tosiaan lähes puolet halvempi, mutta paperilla tuntuu olevn aikalailla samanlainen joten maksaako tosiaan Desiressa merkistä tai turhasta. Tosin, sitä on kyllä kehuskeltu kaikki testit läpi ja Huaweista ei ole vielä oiekin mitään tietoa. Pitäs päästä johonkin räpelöimään sitä vähäksi aikaa niin tietäis edes jotain sanoa.
   
 9. LeMuerte

  LeMuerte Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/1/08
  Viestit:
  876
  Tykkäykset:
  14
  Puhelinmalli:
  OnePlus 3
  Desire. Jos rupee kyrsimään niin sen saa myytyä helpommin kuin Huipulan. Mutta joo tosiaan, on tää oikeastaan paras mobbiilivehje mitä olen tähän mennessä omistanut.
   
 10. paha80

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  3/4/08
  Viestit:
  178
  Tykkäykset:
  2
  Desiren valitsiin lopulta varmempana valintana ja puhelinta tässä enää odotellaan. Desire HD oli loppuvaiheessa myös mielessä, mutta suurempi akunkulutus ja hieman ehkä liian suuri koko (mutu-tuntumalla heitän) käänsi kelkan nyt Desireen, mutta saattaahan se olla puolen vuoden sisällä tuo puhelin jo vaihtunut HD -versioon, ei ne puhelimet montaa kuukautta mun taskussa vanhene :D
   

Jaa tämä viestiketju