Mobiili.fi Kulttipeli Final Fantasy VII saapui viimein Androidille – murheenkryyninä heti hankala bugi

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 7/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2141
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Eräs maailman rakastetuimmista roolipeleistä saapui viime vuonna mobiililaitteille. Nyt Final-Fantasy VII on saatavilla iOS-laitteiden lisäksi Android-laitteille.

  Vuonna 1997 PlayStation-konsolille julkaistu Final Fantasy VII on osa Square Enixin nimekästä fantasiapelisarjaa. Seitsemäs osa oli aikanaan ensimmäinen kolmiulotteisia taustoja ja tietokoneanimoituja välivideoita hyödyntävä Final Fantasy. Lisäksi kyseessä on eräs sarjan suosituimpia pelejä, joka kamppailee itse asiassa useiden pelaajien listoilla kaikkien aikojen parhaan videopelin tittelistä.

  Lähes vuosi sitten Final Fantasy VII julkaistiin mobiiliversiona. Tuolloin uudelleenjulkaisu saapui kuitenkin vain iOS-laitteille.

  Nyt Android-roolipelifanien odotus on kuitenkin päättynyt, sillä Final Fantasy VII on julkaistu Android-versiona. Mielenkiintoisesti peli on kuitenkin saapunut kauppaan tiedossa olevan ja hankalalta kuulostavan bugin kera. Square Enixin mukaan maastosta ja toiminnan ajankohdasta riippuen pelin ajoneuvot saattavat lakata liikkumasta, kun pelaaja nousee niiden kyytiin tai pois kyydistä. Toistaiseksi ainoa ratkaisu pulmaan on ladata ennen seisahduksen sattumista tehty tallennus, minkä vuoksi pelaajia kehotetaan tallentamaan usein ja hyödyntämään rinnakkain useita tallennustiedostoja.

  Lisäksi Square Enix antaa varsin tarkkoja vaatimuksia Final Fantasy VII toiminnan takaamiseksi. Yhtiö on koostanut erillisen listan puhelimista, joilla pelin toiminta taataan. Yleisellä tasolla vaatimuksena on vähintään Android 4.3 Jelly Bean -käyttöjärjestelmäversio.

  Mikäli kokeileminen kiinnostaa, löydät Final Fantasy VII:n Google Playsta hintaan 15,99 euroa. Pelin saa toki edelleen myös Applen App Storesta samaan hintaan.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju