Kuinka päästä eroon Badoo-mainoksesta?

Keskustelu osiossa 'Sovellukset', aloittaja dedi, 12/5/16.

 1. dedi

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/11/12
  Viestit:
  82
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Nokia
  Viime kuukausina on Android puhelimeeni ilmestynyt Badoon mainos pop uppeja ja välillä myös clash of clans mainoksia. Se on aika ärsyttävää siinä mielessä, että se voi ilmestyä ihan milloin tahansa käyttäessäni puhelinta ja täyttäbät koko näytön, jolloin niitä pitää erikseen sulkea. Etin vähän tietoo netistä niin ilmenee mainoksen syyksi luultavasti jokin toinwn asennettu sovellus, jolla on nämä "mainosoikeudet" sallittu. En saanut selville minkäänlaista listaa sovelluksista, jotka levittävät mainoksia. Kokeilin Airpush-sovelluksella myös selvittää, mistä sovelluksesta mainokset johtuvat, mutta ei ainakaan kyseinen sovellus toiminut tuon Badoon tapauksessa, mitä nyt äsken kokeilin.

  Onko teillä ollut samankaltaisia kokemuksia näistä mainoksista? Tai neuvoja kuinka päästä eroon?
   
 2. AlpinaD10

  AlpinaD10 Goldmember

  Palaute - 100%
  12   0   0

  Liittynyt:
  13/2/03
  Viestit:
  2525
  Tykkäykset:
  1326
  Puhelinmalli:
  OnePlus 5T
  Aloita vaan järjestelmällisesti poistamaan sovelluksia, jonkun mukana se todennäköisesti poistuu. Se on voinut myös tulla jonkin ilmaisen iconpackin mukana, jos sinulla on käytössä erillinen launcher+iconit.

  Aloita poisto niistä vähemmän tunnetuista sovelluksista, tuskin tuo on minkään whatsappin ym. mukana tullut.
   
 3. Whig

  Whig Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/6/02
  Viestit:
  857
  Tykkäykset:
  201
  Puhelinmalli:
  170.275 MHz transmitter
  Don Cecci tykkää tästä.
 4. zSx

  zSx Tavallinen pulliainen

  Palaute - 100%
  5   0   0

  Liittynyt:
  29/7/03
  Viestit:
  3297
  Tykkäykset:
  1579
  Puhelinmalli:
  OnePlus 3T
  Koko näytön mainoksista ei ole kokemusta, mutta notifikaatioiden muodossa ilmentyvät mainokset on helppo blokata Androidissa ihan vain painamalla sen notifikaation kohdalta pitkään, sieltä alta ilmestyy sovellus joka on ilmoituksen luonut ja info-näppäintä painamalla voi ottaa ilmoitukset ko. sovellukselta pois käytöstä.

  Saa nähdä koska nää Badoot leviää laajemminkin, tuntuu että nää haittaohjelmat pääsee aina uutisotsikoihin asti, niinkuin nyt viimeksi ES File Explorerin battery booster-turhake ja talvella se puhelinta värisyttänyt popup-ilmoitus iPhonesta.
   

Jaa tämä viestiketju