Mobiili.fi Kuinka monta Facebook- ja WhatsApp-viestiä keskiverto ihminen lähettää päivässä? Vastaus...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 14/4/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Valtaosa suomalaisista on varmasti joskus käyttänyt Facebookia tai WhatsAppia, mutta palveluissa liikkuvista viestimääristä vain harvalla on tarkkaa käsitystä. Tuoreimmat tilastot raottavatkin verhoa viestimäärien suhteen ja paljastavat karkeat luvut Facebookissa ja WhatsAppissa liikkuvista tietomääristä.

  Vuosittaisessa F8-tapahtumassa Facebookin toimitusjohtaja Mark Zuckerberg paljasti, että Facebook Messengerin ja WhatsAppin yhteenlasketut viestimäärät yltävät noin 60 miljardiin vuorokaudessa. Keskimääräinen ihminen lähettää siis palveluiden kautta yli kahdeksan viestiä päivässä. Verrattuna esimerkiksi tänä päivänä lähetettyjen tekstiviestien määrään, on luku noin kolminkertainen.

  Kasvaneiden viestimäärien lisäksi Facebook Messengerin ja WhatsAppin aktiivisten käyttäjien määrä on kasvanut viime vuosina nopeasti ja molemmat palvelut ovat vuoden sisällä houkutelleet satojamiljoonia uusia käyttäjiä. Tämän hetkisten tilastojen valossa Facebook Messengeriä käyttää yli 900 miljoonaa ihmistä ja WhatsApp on ylittänyt jo miljardin käyttäjän rajapyykin.

  Vaikka Facebook Messengerissä ja WhatsAppissa on suurelta osin samoja käyttäjiä, on palveluiden yhä kasvava suosio hämmästyttävää. Esimerkiksi Facebook Messengerin suosio on jatkanut kiihtymistään jo hyvän aikaa ja vuonna 2011 lanseerattu sovellus rikkoi tammikuussa 800 miljoonan käyttäjän rajan. Vain kolme kuukautta myöhemmin palvelu rikkoi 900 miljoonan rajan.

  [​IMG]
  Facebook Messengerin uusi ilme Androidilla on Googlen Material Design -suuntauksen mukainen.

  [​IMG]
  Facebook Messenger Applen iOS:llä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju