Kovaa rautaa hakusessa

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja Teophne, 6/5/14.

 1. Teophne

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/10/12
  Viestit:
  62
  Tykkäykset:
  16
  Puhelinmalli:
  iPhone 4 (Note 2)
  Se olisi kohta (syksyllä) vanha Note2 maksettu ja uuden hankinta taas edessä.

  Käyttiksen puolesta kyllä nojataan Androidin suuntaan, mutta valmistaja kuitenkin vielä auki.

  Netissä tulee suhattua ja pelailtuakin tulee joten kovan luokan suorituskykyä vaaditaan. Laite oikeastaan hyvin pitkälti korvaa pöytäkonettakin, kun sitä ei vain aina jaksa käynnistää.

  Kotonakin päässyt käymään niin ikävästi, että vaimoke sinnitteli omalla luurillaan luvattoman pitkän kolme vuotta, eli on nyt parittoman vuoden vaihtosyklissä. Tämähän tarkoittaa sitä, että oman luurini pitää pystyä näyttämään närhen munat ensi vuoden iPhone6s:lle (haha, Apple, haha, pieni!) tai ainakin niin, että pahimmalta puhelinkateudelta vältytään.

  Tehojen puolestahan S5 on nyt antanut pohjat, jotta yli pitää mennä. Sormenjälkitunnistin ei itseäni juuri hetkauta, tosin sykemittari ja IP67-luokitus kiinnostavat siinä missä infrapunalähetinkin.

  One+ -luuri vetoaa kyllä ulkonäöltään ja tehoiltaan, sekä Cyanogenmodin puolesta kovasti (omaani tuskin roottaan, mutta valmis CM on silti tervetullut), mutta IP ja IR-sensori puuttuvat.

  Note2:ssani en ole kynää suuremmin käyttänyt, joten se ei ole kuitenkaan ostopäätöstä muuttava tekijä, ellei sille ole keksitty vielä hienompaa käyttöä nelosessa.

  HTC:n Prime voisi olla yllätysjokeri, jos se pieksee M8:n oikein kunnolla.

  Hinta ei siinä mielessä ole vaikuttava tekijä, että halvemman hinnan vuoksi en selkeästi huonompaa laitetta osta, ja tuleehan sitä vehjettä kuitenkin räplättyä enemmän kuin vaimoa, että korkea hinta on senkin puolesta perusteltu.

  Näillä näkymin uskoisin, että loppuvuoden julkaisuna Note4:llä olisi edellytykset piestä aiemmin julkaistut mallit, ainakin speksien puolesta.
  Kakkosessa kuitenkin vaivasi vähän muovinen tuntu sekä liian alas sijoitetut power ja volumenapit. Harhapainalluksia on tullut aika paljon niiden vuoksi.
  Jos nämä korjaantuisivat neloseen niin voisi olla aika vankka ostopäätös jo nelosen suuntaan.

  Harmankardonin stereokaiuttimet yms voidaan vaikuttavina tekijöinä unohtaa, koska kuulokkeet tai striimaus kunnon soittimeen.
  Kamera ja puheluominaisuudet taas.. noh, känniselfiet saa otettua millä vain ja voikos näillä nykyluureilla soittaakin?

  Luurin kooksi määrittäisin maksimissaan Note2:n ulkomitat. Galaxy Megaa käpistelleenä pitää sanoa, että kyllä se puhelinkin voi olla liian iso, vaikka mitä sillä kompensoisi.
  Minimiruutukoko varmaan joku 5" ja reso nykystandardien mukainen 2560x1440.

  Elikkäs siis jos asiaan paremmin perehtyneiltä hifistelijöiltä löytyy nokan koputtamista tai vinkkejä niin kaivakaa ne stylukset esiin ja neuvokaa tyhmää.

  Ps. En jaksa enää oikolukea, joten jos outoja sanoja on välissä niin menee luurin piikkiin, kun jostain syystä välillä kesken kirjoituksen hyppii ylemmille riveille.
   
 2. akselic

  akselic TicTac - vain yksi puhelin!

  Palaute - 100%
  4   0   0

  Liittynyt:
  13/11/11
  Viestit:
  5989
  Tykkäykset:
  4822
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy Note 8
  Riippunee taas mihin luuria enimmäkseen käytät. Note 4 nousee todennäköisesti korkealle sun listassa, muita vaihtoehtoja voisi sitten olla

  - LG G3 (sisältänee kakkosen tapaan kaikki mahdolliset herkut IR sensoreineen jne.)
  - Syksyllä ilmestyvä Sonyn Xperia uutuus - Sony on vahvistanut toimivansa puolen vuoden sykleissä joten Z2 seuraaja on vielä tämän vuoden puolella tulossa
  - Huhuttu S5 Prime versio, tästä on alkanut vuotaa kuviakin
  - Edellinen Nexus 5 oli spekseiltään yllättävän kova akkua ja kameraa lukuunottamatta. Tämänkin seuraajaa eli luultavasti Nexus 6:sta kannattaa pitää silmällä
  - Tuo jo mainitsemasi HTC Prime voisi myös olla kova

  Nuo kaikki vastaavat tai todennäköisesti vastaavat mitoiltaan, resoluutioiltaan ja sisuskaluiltaan sun vaatimuksia olematta silti liian isoja. Seuraa kesän ja alkusyksyn uutisia ja julkistuksia. Elo-syyskuussa varmaan tiedetään näistä kaikista vähän enemmän.
   
 3. Teophne

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/10/12
  Viestit:
  62
  Tykkäykset:
  16
  Puhelinmalli:
  iPhone 4 (Note 2)
  Voi sun sanonko mikä.. Prime.
  Joka valmistajalta omansa, ja minä raukka tiesin vain HTC:sta.

  Samsungilla jännä nähdä asettuuko Noten ja S:n väliin vai onko se Noten tehoinen S, vai mitä. Ettei sit olis näitä premium-materiaaleista kasattuja malleja, kun jossain välissä oli puhetta metallikoreloisesta S5:sta ja Note4:stä.
   

Jaa tämä viestiketju