• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Kotisubi, Pioneer 12" + Zachry D 250 vahvari --KUVIA-

Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
16.2.2005
Viestit
198
Reaktiopisteet
0
Tämmönen elementti jonkunvuoden vanha, mutta ollut aina lämpösessä olohuoneessa. Ja kerrostalo käytössä eli päässyt hyvin vähällä. Vahvarista puuttuu yksi nappi pitäisi tilata uusi, vaan tuli hommattua hieman pienempi subi+vahvari

Kotelo on paksua puuta ja hyvin liimattu, tilavuus täsmää täysin elementin kanssa.
Subin mitat on 40x40x40

Kuvia:
http://www.vilkutin.1g.fi/kuvat/Myynnissa/

http://www.ljudia.fi/hifi-kotiteatte...-d-250-p77975/

Tässä kuvaus vahvarista:

Zachry D-250

Monovahvistin subbarille myös ammattikäyttöön. Sisäänrakennettu elektroninen jakosuodin, portaaton säädettävä jakotaajuus 63-200 Hz. Voidaan käyttää tavallisena monovahvistimena. Tulot ja lähdöt suodattimeen stereona. Säädettävä tuloimp. Päätevahvistimen teho on 250 W/4 ohm (120 W RMS/8 ohm). Dynaaminen teho on 400 W/4 ohm. Äänenvoimakkuudensäätö ja kaksi releohjattua kaiutinlähtöä. Zachry D-250 kytketään suoraan etuvahvistimeen tai mikseriin. Jos sinulla on vahvistin missä voit erottaa etu- ja päätevahvistimen, kytket Zachry D-250:n väliin. Signaali/kohina 98 dB ja THD ainoastaan 0.015 %. Sisäimp. min 9 kohm. RCA-liittimet. Mitat LxKxS 210x145x315 mm. Paino 8 kg.

Vahvari näkyy maksavan ljydiassa hieman yli 200€


Tästä koko setti vaikkapa tuohon 200€, tai no 170€??

Yhteyden otot, vilkutin@hotmail.com
 
Top Bottom