Mobiili.fi Kotimaista osaamista: kolmen pelitalon yhdistymä julkaisi ensimmäisen pelinsä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 10/12/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2090
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Namida Diamond Factory


  Kolmesta pienemmästä pelikehittäjästä lokakuussa muodostettu Namida Diamond Factory on julkaissut ensimmäisen mobiilipelinsä. Kaksi muuta jo työn alla olevaa peliprojektia taas nähdään markkinoilla ensi vuonna.

  [​IMG]Namidan ensimmäinen pelijulkaisu on Battle Buzz. Kyseessä on toiminnallinen taistelupeli, jossa pelaaja suojelee mehiläisjoukkojaan mäiskimällä hullunkurisia zombiekärpäsiä. Yhtiön mukaan Battle Buzz seuraa Angry Birds ja Best Fiends -pelien jalanjälkiä.

  Uutuuspeli on julkaistu aluksi vain Suomessa. “Battle Buzzin kohdalla toimimme normien vastaisesti ja testaamme peliä vain Suomessa, joten kutsumme suomalaiset pelaajat mukaan hiomaan ensimmäistä julkaisuamme”, Namidan toimitusjohtaja Daniel Rantala kertoo. Vastaavaa strategiaa hyödyntää myös Frozen Vision oman uutuuspelinsä kanssa.

  Battle Buzz löytyy sekä Google Playsta että Applen App Storesta. Tämän lisäksi Namida työstää parhaillaan kahta muuta peliä – Poker Fortunes ja tarinavetoinen Spiralways – jotka suuntaavat markkinoille ensi vuonna.

  Namida Diamond Factory on uusi kotimainen peliyritys, joka muodostui kolmen pelitalon yhdistyessä. Nämä firmat olivat Namida Games, Playforia Oy ja Poppaa Entertainment Oy. Namida Diamond Factory työllistää yli 40 henkilöä Helsingissä, Tampereella ja Oulussa.

  [​IMG]
  Battle Buzz

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju