Mobiili.fi Kotimainen The Walking Dead -peli on nyt ladattavissa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 9/10/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2173
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Suomalainen pelitalo Next Games on kehittänyt televisioyhtiö AMC:n kanssa virallisen The Walking Dead -pelin. Lisänimellä No Man’s Land kulkeva tuote on nyt viimein julkaistu.

  [​IMG]Next Gamesin uusin peli perustuu hyvin suositulle The Walking Dead -TV-sarjalle, joka puolestaan perustuu samannimiseen sarjakuvaan. Pelitalon mukaan kyseessä on ”ainutkertainen taktinen mobiilipeli”. The Walking Dead: No Man’s Land lupaa 10 jakson verran tarinatehtäviä, valtavan määrän erilaisia hahmoja, vuoropohjaista taistelua ja vangitsevaa hahmokehitystä.

  Luonnollisesti TV-sarja luo viitekehyksen pelille. No Man’s Land alkaa vaarallisesta Terminuksesta, josta päähahmot pakenevat ja taistelevat läpi zombilaumojen kohti oman turvapaikan perustamista. Matkan aikana nähdään myös muita TV:stä tuttuja ympäristöjä, kuten vankila. Pelaajaa opastaa katsojien rakastama Daryl Dixon, jota näyttelee TV-sarjassa Norman Reedus.

  The Walking Dead: No Man’s Land julkaistiin keskiviikkona ja se on ladattavissa Applen App Storessa. Peli on ilmainen ja toimii sekä iPhoneilla, iPadeilla että iPod Toucheilla.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju