Mobiili.fi Kotimainen Sailfish-tietous kerättiin yhteen – ”Elintärkeää alustalle”

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 20/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2083
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Sailfish OS on Jollan kehittämä käyttöjärjestelmä, jota yhtiö pyrkii parhaillaan levittämään maailmalle. Kehittäjien ja muiden kiinnostuneiden avuksi on tänä vuonna kerätty Sailfish-tietosivusto, jonka on tarkoitus kehittyä alustan mukana.

  Jolla esitteli tänään Sailfish OS:lle omistetun wiki-sivuston. Yhtiön mukaan materiaalia on kerätty, kirjoitettu ja koostettu useiden kuukausien ajan. Sivustolla on vielä paljon tekemistä, mutta Jollan mukaan jonkinlaiseen beta-versioon kasvanut wiki on nyt valmis jaettavaksi.

  Sailfish-wikistä löytyy jäsenneltyä dokumentaatiota käyttöjärjestelmän eri osa-alueista. Kiinnostuneet löytävät sivustolta tietoa muun muassa Sailfishiin perustuvasta sovellus- ja laitteistokehityksestä, alustan arkkitehtuurista ja tarjolla olevista työkaluista.

  Jollan mukaan Sailfish-wikin seuraava suuri askel tulee olemaan yhteisön ottaminen mukaan materiaalin keräämiseen. Wikin avaaminen vaatii kuitenkin jonkinlaisia arviointimenetelmiä, jotka ovat yhtiöllä vielä harkinnassa.

  Sailfish-kehityksen ohella Jollan uusimmat puhelimet ovat kaapanneet tällä viikolla parrasvaloja. Intiassa myyntiin saapuneet Aqua Fish -puhelimet, joita on nähty myös Suomessa nimellä Jolla C, tuomittiin ensin väärennöksiksi tai varastetuiksi. Intexin otettua osaa keskusteluun kävi kuitenkin ilmi, että kyseessä taisi sittenkin olla virallinen myynninaloitus.

  [​IMG]
  Intex Aqua Fish.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju