1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Mobiili.fi Kotimainen pelitapaus saapuu Apple TV:lle – ”Järkyttävän vaikea”

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 19/1/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  559
  Tykkäykset:
  0
  [​IMG]

  Suomen Kotkasta ponnistava mobiilipeli Tiltagon lajentaa saatavuuttaan. iOSilla ja Androidilla nähty ja erityisesti haastavuudestaan tunnettu peli saapuu tässä kuussa myös Apple TV:n tarjontaan.

  Tiltagon on mobiililaitteen kallisteluun perustuva peli, jossa liikutellaan palloa läpi alati vaikeutuvien ratojen. Pelin kehittivät Jyri ja Piia Kilpeläinen, jotka perustivat myöhemmin tuotteen ympärille Kiemura Oy -pelifirman. Tiltagonia on ladattu tähän päivään mennessä noin 1,3 miljoonaa kertaa.

  Tiltagon on jakanut vahvasti mielipiteitä sovelluskaupoissa. Esimerkiksi Google Playssa suurin osa palautteesta on positiivista, mutta joukkoon mahtuu silti tuntuva määrä erittäin harmistunutta palautetta. Kritiikin aiheena on yleensä pelin huomattava haastavuus, joka koettelee pelaajaa alusta lähtien.

  Apple TV:llä Tiltagon tunnetaan nimellä Tiltagon TV ja se julkaistaan 28. tammikuuta. Peliä pelataan uuden Apple TV -kaukosäätimen avulla. Tiltagon TV:n hinta on 1,99 euroa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju