Mobiili.fi Kotimainen pelimuseo toteutuu – ”Supercellin avokätisyys varmisti”

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 20/8/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2173
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Suomeen on suunnitteilla erityinen pelimuseo. Projekti on elänyt joukkorahoitusvaihetta ja saavutti juuri rahoitustavoitteensa. Tukijoiksi on saatu sekä yksityisiä henkilöitä että kotimaisen pelikentän tunnettuja yrityksiä.

  Suomen pelimuseon joukkorahoituskampanja on yltänyt 50 000 euron minimitavoitteeseensa. Suurimpia yksittäisiä rahoittajia ovat Supercell ja Housemarque. ”Supercellin todella avokätinen 10 000 euron tuki on käytännössä varmistanut sen, että Suomen pelimuseo avautuu suunnitelmien mukaisena rahoittajilleen joulukuussa 2016” Pelikonepeijoonien Mikko Heinonen kertoo. Suuryritysten lisäksi hanke on saanut taakseen yli 500 muuta yksittäistä tukijaa.

  Pelimuseo rakennetaan Museokeskus Vapriikkiin Tampereelle. Tarkoituksena on taltioida kaikki suomalaisen pelihistorian merkkitapaukset, mielenkiintoiset tarinat ja opettavaiset epäonnistumiset. Myös mobiilipeliala tulee näkymään näyttelyissä. Pelimuseon varsinaisia avajaisia suunnitellaan vuoden 2017 alkuun.

  Vaikka minimitavoite on jo täynnä, kampanjan lopullinen tavoite on 100 000 euroa. Osallistua voi 30. syyskuuta saakka esimerkiksi ostamalla Mesenaatin kautta pääsylipun museoon ennakkoon. Lisätietoa löytyy Mesenaatin verkkosivuilta.
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju