Mobiili.fi Kotimainen mobiilitankkaus nappasi palkinnon – ”Inspiroiva edelläkävijä”

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 23/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2163
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Mobiilitankkaus on osa S-mobiilia.


  Helmikuussa lanseerattu ABC:n ja S-Pankin mobiilitankkaus on tienannut S-ryhmälle palkinnon. Avainasemassa tunnustuksen harkintaprosessissa kerrotaan olleen uuden ABC-mobiilitankkauksen ainutlaatuisuus ja käyttäjäystävällisuus.

  Uusi mobiilitankkaus vaatii toimiakseen S-mobiili-sovelluksen ja siihen liitetyn S-Etukortti Visan. Sovellus tunnistaa auton sijainnin ABC-asemalla, jolloin tankkaajan ei tarvitse kuin valita sovelluksesta mittari ja tankata. Maksu tapahtuu automaattisesti sovellukseen liitetyn kortin kautta.

  Näppärä ratkaisu toi S-ryhmälle kesäkuun alussa Insight European Technology Implementation -palkinnon. HiQ:n mukaan NACS eli National Association of Convenience Stores jakaa kyseisen palkinnon eurooppalaiselle edelläkävijäyritykselle, joka ”inspiroi muita saman alan toimijoita kehittämään oman toiminnan kannalta merkittäviä palveluita”.

  Tankkausominaisuudella varustetun S-mobiili-sovelluksen teknisestä toteutuksesta on vastannut HiQ Finland yhteistyössä S-Pankin ja ABC:n kanssa. Mobiilitankkaus tuli alkuvuodesta saataville vain tietyille asemille ja iPhone-käyttäjille. Toukokuun lopulla uusi palvelu saapui myös Android- ja Windows Phone -käyttäjille, laajentaen samalla reilusti saatavuuttaan ABC-asemilla.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju