Mobiili.fi Kotimainen aikataulutussovellus sai ”kolossaalisen” päivityksen

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 15/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  SwipeToMeet


  SwipeToMeet on kotimainen sovellus, jonka avulla käyttäjät voivat sopia tapaamisia ja etsiä kalentereistaan sopivia aikoja. Sovellus automatisoi osia prosessista, minkä tarkoituksena on nopeuttaa ja suoraviivaistaa usealle henkilölle sopivan ajan löytymistä. Nyt sovellus toimii entistä monipuolisemmin, kiitos eilen julkaistun ja valtavaksi kehutun päivityksen.

  Kehitystiimin mukaan eräs kaivattu lisäys on mahdollisuus delegoida tapaamisia. Ominaisuus antaa aiempaa enemmän vaihtoehtoja ja vapauksia. Erityisen hyödyllinen uudistus on sovelluksen bisneskäyttäjille.

  Samalla SwipeToMeet on parantanut muistutuksiaan. Säännöllisen kiusaamisen sijaan sovellus muistuttaa kesken olevasta tapaamisen aikataulutuksesta aiempaa lempeämmin. Osallistujia tavoitellaan ensisijaisesti mobiilimuistutuksilla. Mikäli tämä ei riitä, otetaan käyttöön tekstiviestit ja lopulta sähköpostit.

  Lukuisiin pienempiin muutoksiin ja korjauksiin kuuluvat esimerkiksi ilmoitusten toimivuuden testaus, uusittu ja yksinkertaisempi valikko sekä suoraviivaisempi tapa sopia tapaaminen uudelleen. Tuleviin päivityksiin SwipeToMeet lupaa ainakin mahdollisuuden lähettää tapahtumakutsuja sähköpostitse puhelinnumeron lisäksi.

  Päivitetty versio sovelluksesta on ollut saatavilla 14. syyskuuta lähtien. Löydät SwipeToMeetin Applen App Storesta ja Google Playsta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju