Mobiili.fi Kotimainen älypuhelin teki tietoturvahistoriaa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 14/12/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2130
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Suomalainen Bittium Tough Mobile -älypuhelin on saanut Kyberturvallisuuskeskuksen viranomaishyväksynnän. Vastaavaa tuotehyväksyntää ei ole aiemmin myönnetty kotimaiselle tietoturvatuotteelle.

  Viestintävirasto kertoo sen Kyberturvallisuuskeskuksen hyväksyneen Android-pohjaisen Bittium Tough Mobile -puhelimen suojaamaan kansallisen suojaustason IV tietoja. Hyväksyntä koskee laitetta hallinta- ja salausjärjestelmineen.

  [​IMG]
  Bittium Tough Mobile


  Bittium Tough Mobile onkin suunnattu erityisesti korkeaa tietoturvaa kaipaaville viranomaisille ja yrityksille. Tough Mobilen ratkaisut perustuvat monikerroksiseen ohjelmisto- ja laitetason tietoturvatoteutukseen. Kyberturvallisuuskeskuksen ryhmäpäällikkö Aki Tauriaisen mukaan Bittium Tough Mobile on hieno osoitus tasosta, jolla kotimaisia tietoturvaratkaisuja tuotetaan.

  Mikäli Bittium Oyj ei kuulosta tutulta, se johtunee yhtiönimen uutuudesta. Aiemmin yhtiö tunnettiin nimellä Elektrobit. Nimi vaihtui kesällä yhtiön myytyä automotive-liiketoimintansa ja Elektrobit-nimeen liittyvät oikeudet.

  [​IMG]
  Bittium Tough Mobile

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju