Kosketusnäyttöjen kestävyys

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja matti2, 23/11/09.

 1. matti2

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/7/09
  Viestit:
  10
  Tykkäykset:
  0
  Mites hyvin nämä nykyiset kosketusnäyttöpuhelimet kestävät käyttöä? Otin juuri omastani suojamuovin pois ja mietin että kannattaisiko ostaa uusi tilalle. Tuleeko naarmuja 1-2 vuoden aikana jos säilyttää sitä tyhjässä taskussa ja käyttää sitä kynnellä? Lähinnä kysyn tuon n97 näytön kestävyydestä mutta voisi tässä kai käsitellä muitakin. Näin kyllä videon jossa yritettiin tahallaan naarmuttaa n97:aa onnistumatta, mutta mites parin vuoden aikana ilman suojakalvoa?

  Kokemuksia teiltä jotka ette käytä mitään suojaa?
   
 2. eralumi Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/1/05
  Viestit:
  4956
  Tykkäykset:
  30
  Hirveän paljonhan se riippuu, miten käyttää ja missä puhelinta säilyttää. Omassa N97:ssa tuli muutama naarmu näyttöön heti kun luuri oli hetken ilman kalvoa. N97:ssa näytön pinta on "pehmeää", jolloin naarmujakin syntyy herkemmin. Nykyisessä Herossa näyttö on kovempaa, kuin kovaa lasia, eikä ensimmäistäkään naarmua ole tullut vaikka on käsitelty samalla tavalla kuin N97:aa. Itse hommasin N97.aan suojakalvon, ja suosittelen muillekin, oli puhelin mikä tahansa.
  Se pitää kuitenkin näytön paremmassa kunnossa ja naarmutonta puhelinta on aina helpompi myydä eteenpäin kuin naarmuista.
  Suojakalvoja saa esim. Ebaysta muutamalla kymmenellä sentillä per kappale, ja ne on mulla ainakin ajanut ihan saman asian kuin hieman kalliimmatkin kalvot.
   
 3. muokkedee Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  5615
  Tykkäykset:
  1
  Helposti tulee naarmuja, jos jossain housujen/takin taskussa sitä pitää. Ehdottomasti suojakalvo tai jokin suojapussi. Maksavat itsensä äkkiä takaisin, ellei tykkää naarmuista.
   

Jaa tämä viestiketju