Mobiili.fi Korttimaksujen iZettle alensi hintojaan – tuo uuden kortinlukijan saataville

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 9/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  iZettlen uusi Reader-lukija.


  Yrittäjille ja pienyrityksille suunnattu mobiili korttimaksujen vastaanottopalvelu iZettle on viisivuotias, ja syntymäpäivänsä yhteydessä kertoi muutamia uutisia.

  iZettle on tuomassa tarjolle uuden sukupolven kortinlukijansa, nimeltään yksinkertaisesti iZettle Reader, joka toimii paremmin lähimaksujen kanssa. Uusi lukija tullaan tuomaan tarjolle yhteen maahan kerrallaan 12 maasta, joissa iZettle jo toimii. iZettle kehuu uutta lukijaansa markkinoiden nopeimmaksi. Lisäksi sen pitäisi olla myös aiempaa varmatoimisempi sekä turvallisempi. Uuden lukijan tarjolle tulosta Suomessa kerrotaan myöhemmin.

  Lisäksi iZettle on alentanut hinnoitteluaan. Edelleen normaalisti aluksi veloitetaan 2,75 prosenttia vastaanotettujen korttimaksutapahtumien summasta. Lopulta maksettavaksi jäävä osuus laskee kuukausittain vastaanotetun maksuvolyymin mukaan niin, että nyt alimmillaan veloitus painuu 1 prosenttiin. Tämä vaatii kuitenkin jo vähintään 50 000 euron maksujen vastaanottamista kuukaudessa. Uusi hinnoittelu on voimassa kesäkuun alusta alkaen.

  Kolmantena uudistuksenaan iZettle avasi nyt myös uusia työkaluja yhteydenpitoon asiakkaiden kanssa. Asiakkailta voi myynnin yhteydessä kysyä sähköpostiosoitteen, jota voidaan jatkossa hyödyntää markkinointiin sähköpostitse. Toistaiseksi tämä uusi toiminto on käytössä vasta iZettlen iOS-sovellusversiossa, mutta se on tulossa myös Androidille pian.

  iZettlen kautta kulkee jo kolmen miljardin euron transaktiovolyymi ja päivittäin sen käyttäjäksi liittyy yli 1 000 uutta yritystä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju