Korjausneuvoja N80:seen

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja tuukka17, 4/2/09.

 1. tuukka17

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/2/09
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Maan mainio ja elämää nähnyt puhelimeni N80 kenkkuilee. Näyttö menee vaaleaksi (=tyhjäksi) kun puhelimen avaa täyteen mittaansa. Tarkkaan ottaen heti kun avaa vähänkin. Suljettaessa jonkin ajan kuluessa näyttö palaa ennalleen. Toisin käsin sanottuna, puhelimen näppäimistö ei ole käytettävissä koska aina kun se on näkyvissä, puhelimen näyttö on kaput.

  Purin koko puhelimen atomeihin ja putsasin kaikki pinnat ja tarkastin lattakaapelit. Kaikki näytti olevan kunnossa. Olin havaitsevinani, että kun näyttö oli rungosta irrallaan vain kaapelilla kytkettynä, se toimi vaikka puhelin olikin "auki" ts. näppäimistö näkyvissä. Joka tapauksessa kun kasasin laitteen, se oli ennallaan eli näyttö toimi vain puhelimen näppäimistön ollessa piilossa. Huomion arvoista on, että näytön toimintakyky palaa vasta viiveellä suljettaessa päällilevy näppäimistön päälle.

  Kattelin tossa jo kaikkia mahdollisia ketjuja löytääkseni neuvoja mitä vaihtaa/korjata, mutten löytänyt mitään juuri tähän liittyvää. Onko kellään ollut vastaavaa oireyhtymää ja mikä tärkeintä; onko löytynyt vikaa joka on korjattavissa? Kiitollisena otan myös vastaan neuvon hyvästä ja edullisesta korjaamosta pk-seudulla. Ei ole takuuta ei.

  Kiitos jo etukäteen!
   
 2. säätäjä86 Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  6   0   0

  Liittynyt:
  29/11/05
  Viestit:
  1920
  Tykkäykset:
  6
  Fleksin vaihdolla aloittaisin. Ja eipä sitä silmällä välttämättä rikkinäiseksi huomaa.

  N80 dynamic flex interconn. Module 9855185 www.klc.fi saa

  Kuvauksen perusteella ymmärsin, että olisit siis itse jo laitteen avannut, joten vaihdappa tuo fleksi sitten.
   
 3. tuukka17

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/2/09
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Ok, sen vaihtoa itsekin mietin, mutta pitää vielä testailla näyttöä kun liikutellen samaan aikaan kaapelia. Jotta onko havaittavissa jotain pätkimistä tms. Siis eikun luuri osiin taas uudelleen...
   

Jaa tämä viestiketju