Korealaislehti: Samsung esittelee taitettavan älypuhelimen prototyyppiä vielä tässä kuussa

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15419
Reaktiopisteet
104
samsung_foldable_concept.jpg

Samsungin muutaman vuoden takainen konseptivideo on esitellyt taittuvanäyttöistä laitetta. Ensimmäisissä kaupallisissa laitteissa näyttö todennäköisesti jää taitettaessa ulkopuolelle kirjan kansien tavoin.


Samsungin kevään huippupuhelin Galaxy S8 ei ole ennättämässä esittelyyn vielä helmikuun lopun Mobile World Congress -messuilla, mutta tyhjin käsin ei korealaisyhtiö ole messuille suuntaamassa. Uuden Galaxy Tab S3 -tabletin lisäksi messuilla saatetaan esitellä myös taittuvan älypuhelimen prototyyppiä, mikäli ETNewsin tuoreeseen raporttiin on uskominen. ETNewsin raportista englanniksi kertoi SamMobile.

ETNewsin lähteiden mukaan Samsung on aikeissa esitellä taittuvan älypuhelin prototyyppiä sekä muita erikoisempia näyttöratkaisuja helmikuun lopulla Barcelonassa järjestettävillä MWC-messuilla. Laitteita ei kuitenkaan esitellä messuyleisölle, vaan ainoastaan kutsuvieraille suljettujen ovien takana.

Lähteiden mukaan laitteilla on tarkoitus tunnustella markkinoiden reaktioita sekä esitellä Samsung Displayn tarjoamia mahdollisuuksia muille laitevalmistajille, ja esitellä sekä sisään- että ulospäin taittuvia näyttöjä. Näistä jälkimmäisiä, eli hieman loivemmin kaareutuvia näyttöratkaisuja voitaneen odotella markkinoille ensin.

Taittuvanäyttöisiä älypuhelimia on povattu jo pitkään, mutta viime aikoina huhuja on kantautunut kiihtyvällä tahdilla, mikä antaa olettaa todellisen julkistuksen lähestyvän. Hiljattain Korea Herald raportoi, että Samsung saattaisi ”erittäin todennäköisesti” esitellä ensimmäiset taittuvat laitteet markkinoille tämän vuoden kolmannella neljänneksellä, eli heinä–syyskuussa.

Tuotanto tulee tiettävästi aluksi olemaan hyvin rajallista, ja tarkoituksena onkin aluksi lähinnä tarkastella, miten laitteet markkinoilla otetaan vastaan.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom