Mobiili.fi Kopiointi vietiin ääripäähän – näyttäisikö iPhone peruspuhelimena tältä?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 27/11/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Freemanin mielenkiintoinen E-Boda T300. Puhelin muistuttaa ulkoisesti paljon iPhone 6:ta tai 6s:ää


  Applen iPhonet ovat yksiä maailman suosituimpia älypuhelimia ja monet yhtiöt kopioivatkin iPhonen muotoilua. Normaalisti kopiot tulevat Kiinasta ja puhelimet ovat iPhonea huomattavasti edullisempia älypuhelimia. iPhonen design on kuitenkin viety myös peruspuhelimien tasolle. Romanialainen Freeman -niminen yhtiö on tuonut jo kaksi iPhone-kopiota myyntiin – ne ovat kuitenkin vain peruspuhelimia. Puhelimet nosti esille verkkosivusto PhoneArena.

  E-Boda T200 -niminen peruspuhelin kopio kultaisen iPhone 5s:n muotokielen. Se nähtiin jo iPhone 5:n yhteydessä, mutta kultainen väri saapui iPhone 5s:ssä. Etupuolelta laite näyttää normaalilta peruspuhelimelta numeronäppäimistön kera, mutta takaa sen tunnistaa helposti iPhone-kopioksi. E-Boda T200:ssa on 2,4 tuuman näyttö 400×360 pikselin tarkkuudella, Spreadtrumin yksiytiminen suoritin ja 32 megatavua sekä RAM-muistia että tallennustilaa.

  Uudempi E-Boda T300 lainaa ulkomuotonsa taasen tuoreemmilta iPhone 6- ja iPhone 6s -puhelimilta. Tämäkin puhelin on saatavilla kultaisena. Teknisten ominaisuuksien valossa puhelin vastaa E-Boda T200:aa lukuun ottamatta näyttöä. T300:ssa on suurempi 2,8 tuuman näyttö, mutta sen tarkkuus on alhaisempi: 320×240 pikseliä. Molemmissa puhelimissa on 0,3 megapikselin takakamera.

  [​IMG]
  E-Boda T200

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju