kopioiminen NGAGEn muistista?

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Kit, 15/12/04.

 1. Kit Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  8/7/02
  Viestit:
  276
  Tykkäykset:
  0
  Vaihdoin juuri perinteisen kakeni QD:hen ja nyt pitäisi kaikki tarpeellinen saada kopioitua puhelimen muistista qd:n muistiin. Siis ei muistikortilta vaan puhelimen muistista. Eli pelien tallennukset, softat jne. Eli lähinnä system-kansion sisältö.

  Mikä olisi tähän paras tapa? saisiko sen jotenkin siirrettyä BT:llä suoraan luurista toiseen? FExplorerilla saa vain yksittäisiä tiedostoja kaiketi.
   
 2. Hintabongaaja

  0   0   0

  Liittynyt:
  1/6/04
  Viestit:
  198
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  SE K600i + Saunalahti Ykkönen
  Miten olisi tietsikan kautta BT:lla? En tosin tiedä, että ovatko softat täysin yhteneväiset. Kannattaa ainakin ottaa varmuuskopio sen QD:n muistista muistikortille...
   
 3. Kit Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  8/7/02
  Viestit:
  276
  Tykkäykset:
  0
  Sepä siinä juuri onkin, kun en pääse tietoihin käsiksi BT:n kautta tietokoneelta, enkä puhelimesta itsestään. PC-suitella ei pääse selaamaan esim. system-kansiota puhelimen C: -asemalla.
   
 4. Yksikkö Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  790
  Tykkäykset:
  27
  Puhelinmalli:
  S7 ja 950 xl
  juuh mun pitäs saada orginaali kaken yhteystiedot puh.muistitsta sim muistiin

  -anteeksi olen alkoholi huumeen alaisena-
   
 5. Kit Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  8/7/02
  Viestit:
  276
  Tykkäykset:
  0
  En tajunnut. No, olenkin selvin päin.
   
 6. mae

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/1/04
  Viestit:
  231
  Tykkäykset:
  0
  Jos uskallat kokeilla: Ota backup sillä työkalut -> muisti -> tee varmuuskopio tjsp. ja sitten siirrät sen muistikortin uuteen koneeseen ja samasta kohdasta valitset palauta. Jos ohjelmistot ovat paljon erilaiset ei taatusti toimi enää. Handy file tai system tools osaa kopioida hakemistotkin mutta kaikki olennaiset tiedostot kuten osoitekirja on avattu/lukittu jolloin niitä ei voi kopioida ihan helposti. Itsellä oli samantapainen ongelma kun puhelin meni täysin jumiin ja joiduin formatoimaan, selvisi että uusimmissa backupeissa oli osoitetiedosto korrutoitunut joten palautuksen jälkeen osoitekirja oli tyhjä. Piti palauttaa puoli vuotta vanha backup jossa kyllä löytyi osoitekirja mutta viestit oli ikivanhoja. Huomasin siinä räpellellessäni että kun varmuuskopio käynnistyy vapautetaan tiedostojen lukitukset jolloin sen kontaktitiedoston voi käydä vaihtamassa fexplorerillä. Samoin sain lukitun mail kansion index.dat tiedoston vaihdettua. Otin siis uusimmasta backupista mail kansion ja vähän vanhemmasta osoitekirjan ja kopioin nämä formatoituun luuriin. tietokoneellekkin on olemassa joku selain joka bluetoothin kautta ottaa yhteyttä puhelimeen ja näyttää puhelimen c ja e asemat kuten muutkin windowsin asemat. Epäilen että sekään ei voi kopioida noita lukittuja tiedostoja.
   

Jaa tämä viestiketju