Koodinimi ”Great” – näin Samsung aikoo jättää Note7-fiaskon taakseen

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22315
Reaktiopisteet
216

Samsung Galaxy Note7 ja S Pen.


Samsungin tavoitteena on varmasti tehdä tästä vuodesta itselleen älypuhelimissa parempi ja vahvempi kuin nyt jo taakse jääneestä, jolloin alkuvuonna kaikki meni vielä nappiin mutta pakka hajosi loppuvuodesta Note7-puhelinten alettua räjähdellä.

Samsung on jo aiemmin vahvistanut, että Galaxy Note7 on saamassa jatkoa. Note-sarjaa ei aiota kuopata. Nyt SamMobile-sivusto on on saanut tietoonsa tulevan Galaxy Note8:n kehitysvaiheessa käytettävän koodinimen: Great. Samsung ei näyttäisikään olevan tyytymässä vähään. Great-sanalla on suomeksi monta eri käännöstä, mutta mahtava, erinomainen, upea ja loistava kuuluvat joukkoon. Toki great voi viitata myös vain kokoon, eikä Galaxy Note8 tule todennäköisesti olemaan aivan pieni. Galaxy Note7:n koodinimi oli Grace ja pian julkistettavan Galaxy S8:n Dream.

Galaxy Note8:n mallikoodi on SamMobilen mukaan loogisesti SM-N950F.

Kovin konkreettisia huhuja tai paljastuksia Galaxy Note8:n ominaisuuksista ei ole vielä kuultu. Kun Samsung kuitenkin jo myös Galaxy S8+:ssa ottaa käyttöön 6,2 tuuman näytön sen kattaessa aiempaa suuremman osan etupuolesta, voidaan Galaxy Note8:aan odottaa vähintään samaa kokoa ja ehkäpä jopa hivenen enemmän. Epäilemättä Note8 tukee myös Note-puhelinten erikoisuutta, S Pen -kynää.

Galaxy Note8 saattaa myös olla Samsungin ensimmäinen huippupuhelin kaksoiskameralla. Yksi huhuttu ominaisuus on 4K-tarkkuuden näyttö.

Samsungin on sitkeästi huhuttu aikovan tuoda myös kunnostetut ja uudella akulla varustetut Galaxy Note7 -puhelimet uudelleen myyntiin valituilla kehittyvillä markkinoilla. SamMobilen mukaan näiden puhelinten mallikoodi on SM-N935 ja koodinimi Grace R.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom