Mobiili.fi Koodinimet vihjaavat: ei kolmatta iPhone 7 -mallia tulossa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 19/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Hiljattain verkkoon ilmestynyt vuotokuva väitti iPhone-malleja olevan tulossa kolme erilaista, mutta ilmeisesti Pro-mallia on turha odottaa.


  Erinäiset huhut ovat jo jonkin aikaa väittäneet, että Apple olisi aikeissa esitellä tulevana syksynä peräti kolme erilaista iPhone-mallia. Perusmallin ja isomman Plus-mallin rinnalle on huhuttu jonkinlaista Pro-versiota, mutta nyt varsin luotettavana mobiilialan tietovuotajana tunnettu Evan Blass on lyönyt jarrua huhuille.

  Blass paljasti Twitterissä työnimet kahdelle tänä vuonna julkaistavalle iPhone-mallille, ja painotti niitä olevan vain kaksi. Näin voidaan olettaa, ettei kolmatta mallia ole tulossa. Lukuisat huhut selittynevätkin sillä, että Apple olisi jossain vaiheessa jonkinlaista Pro-mallia suunnitellut, mutta siitä lienee sittemmin luovuttu. Epäselvää onkin, millä aseilla Pro-malli olisi markkinoille lähtenyt ostajista kilpailemaan.

  Evan Blassin mainitsemat kaksi työnimeä tuleville iPhone-malleille ovat Sonora ja Dos Palos, jotka ovat molemmat pieniä kaupunkeja Kaliforniassa. Apple on aiemminkin käyttänyt eri paikannimiä tuotteidensa nimeämiseen, niin virallisesti kuin työniminäkin.


  The 2 (two!) 2016 iPhone models are codenamed Sonora and Dos Palos.

  — Evan Blass (@evleaks) July 19, 2016

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju