Mobiili.fi Kommenttien muokkaus tulossa Instagramiin – tietyin rajoituksin

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 31/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2173
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Kommenttien muokkaus on yksi Instagramiin kauan kaivatuista ominaisuuksista ja nyt tunnelin päässä on vihdoin nähtävissä valoa. Tällä hetkellä rajatulle yleisölle tarjolla oleva kommenttien muokkaus tulee jatkossa saataville kaikille käyttäjille ja samalla helpottaa keskusteluketjujen hallinnointia. Instagramin Nicky Jackson Colaco kertoi asiasta seuraavasti:

  ”Tavoitteenamme on tehdä Instagramista ystävällinen, hauska, ja mikä tärkeintä, turvallinen paikka itseilmaisulle. Olemme vähitellen alkaneet tarjoamaan suuren kommentointivolyymin omaaville tileille mahdollisuuden hallita kommentointikokemusta. Sitä mukaa, kun opimme toiminnollisuudesta enemmän, aiomme jatkaa kommentointikokemuksen viemistä myös laajemmalle yleisöllemme.”

  Nykyisillään ominaisuus on muun muassa julkisuuden henkilöiden ja Instagramia ammatikseen päivittävien bloggaajien käytössä. Kommenttien muokkaus mahdollistaa omalle käyttäjätilille lähetettyjen kommenttien moderoinnin, minkä lisäksi tilin omistaja voi päättää ottaako kommentoinnin kokonaan pois käytöstä.

  Päivityksen myötä Instagram helpottaa erityisesti omaa rooliaan palvelun ylläpitäjänä, sillä tähän asti hyökkääviksi koettujen kommenttien moderointi on jäänyt yhteisöpalvelun harteille. Samalla kommentteihin reagointi nopeutuu, kun tilin omistajille on itsellään mahdollisuus reagoida tilinsä kommentteihin.

  [​IMG]
  Instagram on saanut vuoden aikana useamman suuremman päivityksen. Päivitysten myötä on mahdollistettu muun muassa rinnakkaistilien käyttö sekä päivitetty sovelluksen graafinen ilme.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju