Kommentti: LG:n uusi huippupuhelin menee siitä mistä aita on matalin

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15391
Reaktiopisteet
103

LG G6.


LG:n uusi G6-huippupuhelin aloitti Mobile World Congressia edeltävän sunnuntaipäivän julkistukset Barcelonassa. Tosin, kaikki tietämisen arvoinen G6:sta oli paljastunut jo ennakkoon edeltävien viikkojen vuotojen ja LG:n omien osajulkistusten myötä.

G6 ei ole kovin kiinnostava uutuus. Se ei tarjoa mitään, mitä muut huippuälypuhelimet eivät olisi tarjonneet jo pitkälti viime vuoden puolella.

LG otti viime vuonna riskin G5-puhelimella, jossa nähtiin mahdollisuus vaihtaa pohjapalanen puhelimesta ja näin laajentaa puhelimen toimintoja. Tämä ei asiakkaita kiinnostanut juurikaan, mutta teki G5:n valmistamisesta hankalaa ja kallista LG:lle. Nyt LG palaa täysin epäonnistuneen kokeilunsa jälkeen nykypäivän älypuhelinten perusmuottiin: G6 on metallirakenteinen ja varustettu suurella näytöllä, ilman turhia erikoisuuksia.

Ainoa erikoisuus G6:ssa onkin juuri sen kookas 5,7 tuuman näyttö 18:9-kuvasuhteella. Kovin suuri muutos pidemmäksi venytetty näyttö ei kuitenkaan ole. Muu tekniikka, kuten Snapdragon 821, 4 gigatavun RAM-muisti ja 3 300 milliampeeritunnin akku ovat tuttua kauraa älypuhelimista jo viime vuodelta. G6:ssa on myös samanlainen kaksoiskamera kuin G6:ssä, joten senkään osalta ei tarjolla ole mitään mullistavaa. Vedenkestävyys on ehdoton plussa, mutta sen tarjoavat jo muutkin.

G6 vaikuttaa hyvältä puhelimelta, mutta se ei taida riittää. G6 ehtii markkinoille vain hetken lupaavammalta vaikuttavaa Samsungin Galaxy S8:aa aiemmin.

Kun G5:ssä nähtiin LG:n yrittävän liian paljon ja epäonnistuvan surkeasti, G6 menee siitä mistä aita on matalin. Lopputulos lienee pitkälti sama: kuten G5, myös G6 painunee nopeasti unholaan vakuuttavimpien älypuhelinten saapuessa markkinoille.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom