Kolmen sormen temppu: näin jumitat iPhonen hetkeksi

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15395
Reaktiopisteet
103

Jumittaminen onnistuu painamalla yhtäaikaisesti AirDrop-, Night Shift ja jotakin kolmesta alarivin painikkeesta ohjauskeskuksessa.


Applen iOS-laitteista on paljastunut erikoinen bugi, josta ei ole käytännössä mitään haittaa mutta kenties ainakin hetkeksi hupia. Sillä voi vaikkapa jekuttaa kaveriaan huijaamalla tämän puhelimen rikkoutuneen.

iPhonen tai iPadin hetkelliseen jumittamiseen tarvitaan vain kolme sormea:

  1. Avaa ohjauskeskus pyyhkäisemällä ylöspäin näytön alareunasta
  2. Paina kolmella sormella yhtäaikaisesti AirDrop-, Night Shift ja yhtä kuvaketta alimmaiselta riviltä (ei taskulamppua)

Tämän jälkeen iPhone tai iPad jumittuu hetkeksi, mutta mitään vaaraa ei tästä aiheudu. Hetken jumittumisen ja uudelleenlatautumisen jälkeen kaikki toimii taas täysin normaalisti. Tosin joitakin raportteja on kuultu myös tarpeesta käynnistää puhelin itse uudelleen, jotta se palaisi normaaliksi. Sekään ei ole maailmanloppu.

Bugi on mukana vielä tuoreimmissa iOS 10.3.2:n beetatestiversioissakin. Apple saattaa korjata ongelman jossakin tulevassa ohjelmistopäivityksessään, vaikka mitään todellista haittaa bugista ei olekaan – kolmea painiketta toimintakeskuksessa on lähes mahdotonta painaa vahingossa yhtä aikaa, välillä se vaatii yritystä onnistuakseen tarkoituksellakin.

Kolmen sormen temppua esitellään myös alla videolla.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom