Mobiili.fi Kolme Lumiaa tulossa pian – tällaisia ne ovat

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 25/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2083
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Microsoftin odotetaan esittelevän uusia Lumioita lähiaikoina. Näillä näkymin jo vajaan parin viikon kuluttua esitellään mahdollisesti jopa kolme uutta mallia, eli Lumiat 550, 950 ja 950 XL. Facebook-sivulle Nokia Forever Latinoamérica on nyt vuodettu liuta uusia vuotokuvia, joissa esiintyvät itse laitteet sekä niiden tekniset tiedot.

  [​IMG]

  Lukuisten aiempien vuotojen perusteella suurempia yllätyksiä ei uusissa kuvissa ole. Malleista edullisin on Lumia 550, 5-tuumaisella HD-näytöllä varustettu budjettimalli. Sen sisältä löytyy muun muassa Snapdragon 210 -suoritin, yhden gigatavun RAM-muisti, kahdeksan gigatavua sisäistä tallennustilaa ja 1905 milliampeeritunnin akku.

  [​IMG]
  Iirisskanneri ja Windows Hello -sisäänkirjautuminen.
  [​IMG]
  Windows 10 Mobile ja Continuum-toiminto, jolla puhelin laajenee pöytätietokoneeksi.


  Kaksi tulevaa huippuluokan Lumiaa ovat 950 ja 950 XL. Malleille yhteneviä ovat näytön QHD-tarkkuus (2560 x 1440 pikseliä), kolmen gigatavun RAM-muisti, 32 gigatavun sisäinen tallennustila, viiden ja 20 megapikselin kamerat, langaton Qi-lataus, USB Type-C -liitäntä sekä iirisskanneri käyttäjän tunnistamiseen ja Windows Hello -sisäänkirjautumiseen. Malleista Lumia 950 käyttää 5,2-tuumaista näyttöä, sen sisällä hyrrää Snapdragon 808 -suoritin ja akun kapasiteetti on 3000 milliampeerituntia. Isommassa Lumia 950 XL:ssä näytön koko on 5,7 tuumaa, akun kapasiteetti 3300 milliampeerituntia ja suoritin on mallia Snapdragon 810.

  [​IMG]

  Microsoft järjestää 6. lokakuuta tilaisuuden, jossa näitä uusia Windows 10 -puhelimia todennäköisesti esitellään. Joissain huhuissa on mainittu, että Lumia 550 ilmestyisi vasta ensi vuoden puolella, mutta runsaat vuodot viime aikoina antavat olettaa, että myös sen esittely on lähellä. Voikin siis olla, että kaikki kolme uutuutta nähdään lokakuun alussa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju