• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myydään/Vaihdetaan Kolme hyväkuntoista puhelinta

multikaenny

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
1   0   0
Liittynyt
24.1.2008
Viestit
18
Reaktiopisteet
0
Takuu
Ei
Kuitti
Ei
SIM-lukittu
Ei
Väri
useita
Tallennustila
16 gigaa
Kunto
hyvä kaikissa
Vaihto
Esim. iPhone 5SE, iPad Mini tms,tarjoa!
Hintapyyntö
Koko läjä 230 euroa
Sijainti
Ylöjärvi
Toimitustavat
nouto, f2f
Myyjän nimi
Pertti Nikula
Myyjän sähköposti
pertti.nikula@gmail.com
Myyjän puhelinnumero
0500-623381
20160929_140831.jpg
Vasemmalta oikealle: Kätevä perusluuri Huawei G5510 tupla-SIM, pitkä akkukesto, lähes käyttämätön, iPhone 5 16G siisti, virtanappi takuuseen vaihdettu, ja HP Voice Tab Slate 6, johon myös tavallinen takakuori kuvassa olevan lisäksi.
Nyt voit kokeilla erilaisia ja eri kokoisia luureja, pidä yksi tai kaksi tai vaikka kaikki, myy ne joista raskit luopua. Itse olen väsynyt soitonsiirtoihin ja SIM -kortin vaihtoihin eli yritän yksinkertaistaa elämääni tältä osin. Otan vastaan tarjouksia myös yksittäisistä laitteista mutta ensisijaisesti vaihto yhteen, jossa hyvä kamera JOLLAT VAIHDETTU
 
Viimeksi muokattu:
Top Bottom