Mobiili.fi Kolibri hidastettuna – Nexus 6P:llä kuvattu video ihastuttaa verkossa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 1/10/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2130
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Googlen uusien Nexus-puhelinten julkistuksesta on nyt kaksi päivää. Puhelimet ovat herättäneet paljon kiinnostusta ja lisätietoja on haalittu esimerkiksi hinnoista ja kameroiden toiminnasta. Nexus 6P:n tapauksessa eräs vaikuttavimpia julkaisuja on laitteen videotallennusta esittelevä hidastusvideo.

  Tällä hetkellä YouTubesta kätevimmin löytyvällä videolla nähdään kolibrin lento Nexus 6P:n linssien läpi. Video on kuvattu 720p-tarkkuudella 240 kuvaa sekunnissa. Nopeus ja tarkkuus on siis vastaava kuin iPhone 6:ssa.

  [​IMG]
  Nexus 6P


  Materiaali on kieltämättä vaikuttavaa, sillä kolibrin jokainen siivenisku on selvästi nähtävissä. Useat kommentoijat ovat kehuneet videota uskomattomaksi ja jopa kertoneet kameran olevan tärkein syy Nexus 6P:n valintaan Nexus 5X:n yli. Artikkelin lopusta löytyvän videon jakoi alun perin Googlella Android-kehitystä johtava Dave Burke.

  Videokuvaamisen lisäksi Nexus 6P vaikuttaa olevan varsin kykenevä valokuvien nappaaja. Puhelin singahtikin heti julkistuksensa jälkeen hyville sijoituksille tunnetun kameratestisivuston listoilla.

  Suomeen Nexus 6P ja sen pienempi sisar Nexus 5X saapuvat loppuvuoden kuluessa. Halvemman Nexus 5X:n saa näillä näkymin 479 eurolla. Nexus 6P:n hinnat taas alkavat 649 eurosta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju