1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Koko Suomi mukaan.

Keskustelu osiossa 'Asian vierestä', aloittaja Vaskela, 2/11/07.

 1. Vaskela Bannattu tunnus

  Liittynyt:
  2/11/07
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Käy allekirjoittamassa...
   
 2. Jussi

  Jussi Vuoden Foorumilainen 2004

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  12224
  Tykkäykset:
  15
  Puhelinmalli:
  Xperia Z3
  Oho, mihin se mun aikasempi mahtavan sanoman sisältävä threadi hävisi?!? No, perustampa uudelleen, loistojuttu että saadaan nämä todella asialliset linkit mahdollisiman monen luettavaksi!!11!1""
   
 3. J.J-75 Bannattu tunnus

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  Siis mulle ei ole oikeen selvinny vielä, onko noista saatana mitään hyötyä? Tuntuu vaan et kaikki lätkii nimiä mut, onko joku asia muuttunu jo? Nimenomaa noitten adressien ansiosta.
   
 4. juppelis Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  5/9/02
  Viestit:
  5465
  Tykkäykset:
  13
  Jyrki on ainakin kova poika tekemään adresseja.
   
 5. Panda Vieras

  Mahtava otsikko!!! Kiitos!!!
   
 6. kimmo Vieras

  JA nyt mua suututtaa, kun varsinainen "asia" on tästä poistettu. Mihin tarkoitukseen allekirjoitustani olisi tarvittu..linkkiä ei tarvi pistää, mutta kunhan kertoo mitä tarttee vastustaa/kannattaa.
   
 7. Canis lupus

  Canis lupus Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  23/7/02
  Viestit:
  2945
  Tykkäykset:
  0
  Varmaan iso asia, kun koko Suomi tarvitaan allekirjoittamaan.
   
 8. juppelis Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  5/9/02
  Viestit:
  5465
  Tykkäykset:
  13
  Oliko se niin, että Vantaalle piti saada opiskelijoille ja eläkeläisille ilmaiset uintiliput, bussimatkojen hinnat piti puolittaa, vanhempien ammatit täytyy poistaa koulujen tietokannoista (koskee ilmeisesti ala-astetta, koska ainakaan meidän koulun arkistoista ei tuollaisia tietoja löydy), edistää ilmeisesti tasa-arvoa ja sitten määräaikaisten työsuhteiden ketjuttaminen täytyy saada laittomaksi.
   
 9. Peppokani Vieras

  No kukas hullu nyt tuommoista adressia allekirjottaisi? Minusta koulujen koneille pitäisi saada vielä tiedot kunkin äidin kuppikoosta.
   
 10. veikko

  veikko VIPpi

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  13091
  Tykkäykset:
  2814
  Puhelinmalli:
  iPhone 6+
  Eikös vähän aikaa sitten uutisoitu, että tietosuojavaltuutettu tai joku vastaava antoi kannanoton, etteivät koulut saa kerätä tietoja vanhempien ammateista, koska se tieto ei ole lasten koulunkäynnin kannalta tarpeellinen. Ilmeisesti on niin, että tuota tietoa on joissain kouluissa kerätty ja joissain ei ole, joten kyse ei taida olla siitä minkä asteen koulu on vaan siitä miten siellä on satuttu toimimaan.
   
 11. juppelis Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  5/9/02
  Viestit:
  5465
  Tykkäykset:
  13
  Annetaanko me tästä päätöksestä kunnia Jyrkille, kun todennäköisesti kävi niin, että tietosuojavaltuutettu heräsi, kun näki Jyrkin tekemän adressin ja alkoi tutkia tapausta. Sitten joku vielä väittää ettei nettiadresseilla pysty vaikuttamaan :)
   
 12. Charger Vieras

  Miksi tämä on vielä täällä?
   
 13. juppelis Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  5/9/02
  Viestit:
  5465
  Tykkäykset:
  13
  Modet viettää viikonloppua, mutta eiköhän me saada jonkinlaista keskustelua aikaiseksi vaikka meillä ei aihetta olekaan, siis mitään fiksua aihetta :)
   
 14. kimmo Vieras

  Mä kannatan, jos saadaan ilmaiset uintiliput työttömille kanssa ja kaikille muillekin vähävaraisille. Ylös ei päästetä, ennen kun on ollut puoli tuntia pinnan alla.
  Ja vanhempien ammatit ehdottomasti rekisteriin ja jokaisen oppilaan pulpetille näkösälle siitä tieto..tietää sitten ala-asteelta lähtien ettei erehdy väärään seuraan.
   
 15. Peppokani Vieras

  Kerrankin kimmolta viksua tekstiä!
  Minne voin allekirjoittaa?
   
 16. Charger Vieras

  Juppelis varmaankin osaa nykyään valaista asiaa, mutta kyllä ainakin minun aikanani (ala-asteajoista en muista mitään, mutta yläasteella) vanhempien ammatit olivat aina kehuskelun aihe, että eivät ne ainakaan oppilaiden itsensä toivosta salassa pysyneet, päinvastoin.
   
 17. SV-3310 Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  3/7/03
  Viestit:
  2317
  Tykkäykset:
  19
  Peppokani puhuu asiaa, jos koulun tietokantoihin saataisiin myös tiedot edellisen sukupolven käyttäytymishäiriöistä, rikosrekisteristä yms. voitaisiin luokkajaot tehdä perustellusti aineksen mukaan.

  :D
   
 18. J.J-75 Bannattu tunnus

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  Miksi työttömille uintiliput ilmaseksi... rahat pois ja kaikki tähän astikin otettu, kaikki kiva pois, niin jo rupee työnteko maistumaan. Missäs on sellanen mihin voi allekirjottaa, että työttömiltä, opiskelijoilta ym.. viina pois. Jo alkais tulla vauhtia työnhakuun ja jonoa.
   
 19. tonttu

  tonttu Supermoderaattori

  Liittynyt:
  2/4/04
  Viestit:
  15226
  Tykkäykset:
  3531
  Puhelinmalli:
  iPhone 6S
  Olikos tämä mahdollisesti se Vantaalainen Korsolainen pelle joka spämmäsi eduskuntavaalien ajan puolta valtakuntaa vaikka millä?
   
 20. J.J-75 Bannattu tunnus

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  Ehen tiedä.. jotenki tuntu tutulta joku tuossa hommassa, muttei millään muista. Kaikenlaisia kans sitä on liikkeellä. Onkohan semmosten propagandasta juuri mitään hyötyä.
   

Jaa tämä viestiketju