Mobiili.fi Koko etupuoli näyttöä ja siinä sormenjälkitunnistin? Hurja muutos Samsung Galaxy S8:ssa jo...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 7/10/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2163
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Nykyiset Samsung Galaxy S7 ja S7 edge.


  Samsungin Galaxy S8 on uudistumassa monin eri tavoin. Korealainen ETNews kertoo puhelimeen odotettavissa olevista ”valtavista laitteistomuutoksista”.

  Koko Galaxy S8:n etupuoli tulee olemaan näyttöä, johon myös sormenjälkitunnistin voisi olla integroitu. Ainakin se löytyisi näyttölasin alta. Näin erillinen kotinäppäin katoaisi.

  Samsungin odotetaan julkistavan Galaxy S8:n jo alkuvuodesta – ja arvioiden mukaan jo odotettua aiemmin, ainakin osittain sen tänä syksynä lanseeratun Galaxy Note7:n kompastuttua akkuongelmiin, joihin ei ole vieläkään saatu lopullista selvyyttä. Tosin myös Note7:n ongelmien on raportoitu johtaneen kiireestä ehtiä uuden iPhone 7:n edelle ja Samsungin pitää nyt olla poikkeuksellisen tarkkana seuraavan mallinsa kanssa, sillä minkäänlaiset vastaavat laatuongelmat olisivat viimeistään katastrofaalisia sen maineelle.

  Myös Applen seuraavaan iPhoneen on huhuttu vahvasti koko etupuolen täyttävää näyttöä integroidulla sormenjälkitunnistimella eli samoja muutoksia kuin Galaxy S8:aan. Lisäksi iPhone olisi jälleen myös takaa lasia. iPhonen runko voisi olla huhujen mukaan eri malleissa alumiinia, ruostumatonta terästä tai keraaminen. Applen odotetaan esittelevän uuden iPhonensa jälleen vasta kesän jälkeen, joten Samsung on ehtimässä edelle muutoksissa.

  Lisäksi ETNews kertoo nyt, että Galaxy S8:n näyttö voisi kaareutua jopa kaikilta reunoiltaan eli aiempien kahden sivureunan lisäksi myös ylä- ja alareunastaan laitteen sivuille.

  Galaxy S8:aan pitäisi olla tulossa myös taakse kaksoiskamera. Ilmeisesti ETNewsin mukaan Samsungilla on mietitty teknisen ratkaisun osalta, aiotaanko Galaxy S8:aan tuoda kaksoiskamera yhdellä kennolla mutta kahdella linssillä vai kaksi kameraa omilla kennoillaan. ETNewsin englanninkielinen raportti mainitsee kameroiden tarkkuudeksi 16 ja 8 megapikseliä, mutta ei aivan yksityiskohtaisesti kerro, tarkoitetaanko tällä kahta takakameraa vai taka- ja etukameraa.

  Jo aiemmin Galaxy S8:aan on huhuttu myös 4K-tarkkuuden näyttöä, joka olisi hyödyllinen virtuaalitodellisuuskäytössä. Myös kaksoiskamera on ollut esillä jo aiemmissakin huhuissa.

  Järjestelmäpiiriksi Galaxy S8:aan ovat tulossa Samsungin oma Exynos 8895 ja Qualcommin Snapdragon 830, molemmat Samsungin tehtaiden valmistamia. ETNewsin mukaan Samsung olisi saanut koko Snapdragon 830:n valmistuksen itselleen lupaamalla myös käyttävänsä piiriä Galaxy S8:ssa. Kummatkin piirit valmistetaan uudella 10 nanometrin tuotantoprosessilla, mikä vähentää jälleen piirien virrankulutusta ja lämmöntuottoa – toisin sanoen myös mahdollistaen korkeamman suorituskyvyn.

  Aiemmin on lisäksi huhuttu Galaxy S8:n tulevan kahdessa eri koossa, mutta molemmissa näyttö kaartuisi reunoille tämän hetken Galaxy S7 -malleista poiketen.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju