Kokemuksia Siemens S45stä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja Ellu, 19/8/02.

 1. Ellu

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/8/02
  Viestit:
  15
  Tykkäykset:
  0
  Minkälaisia kokemuksia löytyy S45stä? Onko joku vertaillut ME45 kanssa? Jossain huomasin jonkun mollanneen S45n kalenteria, onko se todella niin huono kuin ymmärsin? Roisketiiviys ei ole prioriteeteissa niinkään korkealla, kuin toimiva kalenteri muistutuksineen ja akun toiminta-aika. Näppis näyttää S45ssä ergonomisemmalta kuin ME45ssä. Mitä mieltä?
   
 2. veppis

  veppis Supermoderaattori

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  9650
  Tykkäykset:
  421
  Jos hyvä kalenteri on tärkein vaatimuksesi, niin S45 ei ehkä ole sinulle paras puhelin. Merkinnöistä ei esim. voi poistaa hälytystä ilman, että tapahtumasta kertova "mustaus" häviää kalenterista, jolloin kalenterista tulee melko hyödytön, ainakin puhelimella käytettäväksi. Ja toiseen suuntaan taas kaikista kissanristiäisistäkin joutuu kuittaamaan hälytyksen mikäli haluaa tapahtumasta kertovan mustauksen näkyvän. Myös merkkien määrä tapahtumakuvauksissa on mielestäni hieman lyhyt.

  Hyviä puolia kalenterissa ovat todella selkeät kuukausi- ja viikkonäkymät ja liikkumisen helppous ns. pilot-näppäimellä.

  Muita ominaisuuksia S45:ssä (ja ME45:ssä) taas on vaikka muille jakaa, upea ulkonäkö, nopea GPRS, hyvä äänenlaatu, flexmem, isohko näyttö, pehmeät ja hyvältä kuulostavat soittoäänet, IrDA.
   
 3. Ellu

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/8/02
  Viestit:
  15
  Tykkäykset:
  0
  Mielenkiintoista, siis tuo kalenteriasia. Toisaalta tuo jatkuva muistutuksen kuittaaminen voisi olla tarpeen meikäläisen tyyppiselle "varhais-dementikolle". Joku taisi kyllä mainita jonkinlaisesta super-hiljaisesta äänivaihtoehdosta tällaisiin tilanteisiin. Jonkin verran toki mietityttää Siemensin käyttöjärjestelmä ent. ja nyk. Nokian käyttäjänä. Laadussa Siemens tuskin ainakaan huonommaksi jää...
   
 4. Aero

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  2960
  Tykkäykset:
  0
  Käyttikseen tottuu nopeasti, se on vähintään yhtä looginen kuin Nokioissa =). Hintaansa nähden erittäin hyvä puhelin (samoin ME45). Sain tämän noin kuukausi sitten, eikä pahaa sanottavaa ole. Mielestäni tuo kalenterikin on ihan hyvä.
   

Jaa tämä viestiketju