Kokemuksia sgh-x100

Keskustelu osiossa 'Samsung', aloittaja puliveivari, 12/12/04.

 1. puliveivari

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/12/04
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Olisin kiinnostunut ko. puhelimesta ja haluaisin tietää käyttökokemuksia puhelimen omaavilta.

  Haluaisin tietää sueraavista asioista

  Minkälainen näyttö
  näppäimistö
  käyttiksen helppokäyttöisyys ja nopeus
  kalenteri

  ...ja onko totta että puhelimessa on vain 1 profiili käytettävissä
   
 2. yepp

  yepp Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  32   0   0

  Liittynyt:
  30/10/03
  Viestit:
  2101
  Tykkäykset:
  68
  Puhelinmalli:
  Samsung galaxy S8+
 3. Hombre Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  6   0   0

  Liittynyt:
  15/9/04
  Viestit:
  223
  Tykkäykset:
  0
  No tota miten noihin nyt vastais,itte ostin kyseisen luurin just ku se tuli kauppoihin eli noin vuosi sitten,ensimmäinen samppani aikasemmin vain nokiaa ollut.ihan hyvin luuri on toiminut tähänkin päivään mennessä ei oikeastaan mitään ongelmia paitsi alussa ku käyttis tuntu ihan oudolta kun oli nokiaan tottunut mutta nopeasti sen käytön omaksuu.

  No tuo näyttöhän on 65k väreissä joten ihan hyvä on ehkä hivenen kirkas/vaalea,mutts ei haittaa yhtään.

  Näippäimistö on mielestäni erittäin hyvä vielä näin vuoden aktiivisen käytönki jälkeen,ei ole napeista mennyt tuntuma että joutuisi esim.painamaan yhtään kovempaa kuin ostettaessa.

  Käyttis on mielestäni erittäin helppo ja selkeä kunhan siihen tottuu ensin jos ei ole samsungia ollut,nopeus on ihan kohtalista eli ei pahemmin töki missään.

  kalenteri,aikasemmin en ollut omistanut puhelinta missä kalenteri olisi ollut :),en tiedä minkälainen kalenteri muissa puhelimissa on joten en voi muihin verrata,omasta mielestä x-100 kalenteri on ihan hyvä saa hyvin muistutuksia sinne ja sitten saa kalenterin taustakuvaksi josta on helppo nähdä minä päivinä tapahtuu mitäkin.

  vielä navinäppäimestä,mukavia plussia kun et ole missään valikossa ja painat navia vaikka vasemmalle niin pääset txt editoriin ja kun painat ylös pääset kalenteriin ja alas niin pääset pelehin/java sovelluksiin ja oikealle niin pääset soittoääniin.

  pahoittelen jos vastaukset eivät ole niin asiantuntevia johtuu siitä kun en en ole mikään sellainen :D,toivottavasti oli edes jotain apua ja muut puhelimen omistajat vastailisivat myöskin,kannattaa mielestäni tutustua puhelimeen kun ei vissiin edes maksa paljo mitään enään.

  niintosta profiilista,on valitettavasti vain yksi profiili kättössä
   

Jaa tämä viestiketju