Kokemuksia PALMin huollosta?

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja johka, 22/2/04.

 1. johka

  0   0   0

  Liittynyt:
  31/10/03
  Viestit:
  51
  Tykkäykset:
  0
  Elikkäs meikäläinen omistaa tuollaisen Palm Zire 71 -kämmentietokoneen ja koneessa on sellainen vika, että se palautuu alkuasetuksiin aina aika ajoin. Eli kaikki merkinnät tai kuvat joita sinne on laittanut häipyy samalla. Se on tehnyt sen neljä kertaa joulukuun jälkeen.

  Oon nyt yrttäny saada yhteyttä Palmin tukeen (09-alkuinen puhelinnumero), joka muutaman hälytyksen jälkeen rupeaa tuuttaamaan varattua. Täytin myös netissä englanninkielisen ongelmatilannelomakkeen johon piti vastaus saada seuraavana päivänä. Ei nyt neljään päivään ole mitään vielä kuulunu.

  Jos laitteen vie myyjäliikkeeseen ja valittaa, niin onko se sitten seuraavan kuukauden jossain englannissa huollossa? Onko sieltä mahdollista saada joku varalaite siksi aikaa? Apua kaivattaisiin ennen kuin hermot menee...
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Joskus Palmin kanssa tapelleena ja perinteistä tietä kulkien homma meni kohdallani joka suhteessa pieleen.

  Tästä opineena, nopein tapa on käyttää tuota tuki numeroa, tai oikeastaan netti lomaketta jälkimmäiseen tulee suht nopeasti yleensä vastaus (ensin ilmoitus että viesti vastaanotettu ja myöhemmin oikea vastaus) ja siihen vastaamalla niin saa toiminta ohjeet, huolto on suhteellisen nopeaa (palautus kuriirilla)

  Jos lainelaitetta haluat niin joudut kääntyy myyjäliikkeen puoleen.
   
 3. John Cooper

  John Cooper Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/11/02
  Viestit:
  2425
  Tykkäykset:
  0
  Oletko antanut akun loppua kokonaan? - muistaakseni Palm Zireissä ei ole erillistä varmistusparistoa(/akkua), joka pitäisi tiedot muistissa akun loputtua kokonaan tai ainakaan tuo varmistin ei pidä tietoja muistissa kovin pitkään.
   
 4. johka

  0   0   0

  Liittynyt:
  31/10/03
  Viestit:
  51
  Tykkäykset:
  0
  Tämä on saattanut tapahtua, kun palmia pitää laukussa ja joku nappi jää pohjaan. En oo ainakaan vielä onnistunut löytämään minkäänlaista näppäinlukkoa laitteesta. Kerran tämä tapahtui kyllä ihan yön aikana pöydälläkin.
   
 5. mikey_d

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/10/02
  Viestit:
  19
  Tykkäykset:
  0
  No enpä ole kyllä tavannut montaa muutakaan PDA-mallia jossa olisi jonkinlainen paristovarmennettu sisäinen muisti...

  Mm. tuo Tungsten T o kerran jos toisenkin hukannut tietonsa kun se o laukkuun unohtunut pidemmäksi aikaa :p (Tosin itselläni tuo johtuu siitä, että käytän tuota Palmia myös aika paljon MP3-soittimena... :)
   

Jaa tämä viestiketju