kokemuksia lg 5300

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja lirva, 3/2/04.

 1. lirva Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  14   0   0

  Liittynyt:
  19/11/02
  Viestit:
  441
  Tykkäykset:
  0
  Pistetäämpä vähän kokemuksia kyseistä mallista kun semmonen tuli saatua. Vehkeestä koon puolesta tulee mieleen nokian 3310, kolmas värinäytöllinen puhelin meikäläisellä ja huima ero on kyllä tohon t300 tai motorolan c350.
  Polyäänet soi todella hyvin ja äänen voimakkuutta saa sen verran että alkaa korvaa särkeä. Näyttö on todella terävä ja hyvä kirkas kuva. Valikot on selkeät, suomen kieltä kun ei löydy, joutui vähän aikaa miettimään lontoon kielisiä vastineita. Vakio paketissa tuli mukana datakaapeli, hf, ja joku cd romppu missä soittoääniä ja taustakuvia. Tekstiviestin kirjotuksessa kun ezin ottaa pois löytyy ääkköset ihan normaalisti. Nappulat on kohtuullisen isot, ainoa mikä risoo on c/pyyhintä namista keskellä ylä- ja alanuolta ja sitä on tosi vaikea painaa. Luurissa Hf tulee puhelimen vasempaan ylälaitaan kiinni, hf tuntui laadukkaalta, ääni oli hyvä. Mms viestejä ei pysty lähettämään tai vastaanottamaan. Soittoääniä ja taustakuvia voi ladata, ilmeisesti java pelejä myös. Gprs toimi moitteettomasti kun wapista kuvia latailin.

  Yhteenvetona voisin todeta että hyvä kakkosluuri tämä on, polyäänet kuuluvat isossakin melussa, ja näppäimet ovat sen verran suuren että huononäköinenkin näkee numerot ja kirjaimet. Näyttö on laadukas. Bluetoothin ja muitten hienouksien puute ei meikäläistä paljoa haittaa, kun niitä harvemmin tarvitsen. Puhelinta kaupataan myös i versiona missä hieman lisää herkkuja.

  http://www.lge.co.uk/public/g5300_b-l.jpg <- kuva
   
 2. XP Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/2/03
  Viestit:
  728
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  HTC Touch PRO2
  Lg

  mulla on sama puhelin kakkosluurina ja olen todella tyytyväinen puhelimeen, datakaapelilla pystyy sirtää kuvia ja ääniä, pelejä en pystyny siirtämään, puhelin toimii myös gprs modeemina,

  lisää kuvia http://lg.sitecity.ru
   
 3. lirva Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  14   0   0

  Liittynyt:
  19/11/02
  Viestit:
  441
  Tykkäykset:
  0
  Omastani voin luopua jos jotain kiinnostaa vaihtaa johonkin läppä luuriin myös commu kelpaisi =). Vaihtelu virkistää..
   
 4. Ammattilainen Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/6/02
  Viestit:
  4939
  Tykkäykset:
  26
  Nyt tuossa illan räpläilyn ja muutaman puhelun jälkeen, täytyy sanoa, että on tosi pätevän oloinen puhelin. Koko on jonkin verran 3310:a pienempi ja painoa on paljon 3310:a vähemmän. Näppäimistö on ihan hyvän kokoinen ja itseäni ei myöskään tuo C-näppäimen sijoitus nuolinäppäinten keskelle häiritse, vaan käyttö onnistuu hyvin. Näyttö on selkeä ja käyttölogiikka hyvin Nokian tyylistä. Suomen kieltä ei löydy, mutta sillä ei ole väliä. Valikoissa on myös pikavalinnat, jolloin voi liikkua suoraan valikon numeron valitsemalla valikoissa (esim. Menu-3-4-1 vaihtaa profiilin äänekkäälle). Puhelimessa on hyvä ja riittävän voimakas kuulokeääni ja soittoäänetkin kuuluvat hyvin. Muokattavat profiilit ovat asia, jota esim. Samsungissa kaipasi. Voimistuvan soittotavan puuttuessa voi tehdä sisäkäyttöön profiilin, jossa soittoääni on hiljaisimmalla ja vaihtaa ulos mennessä äänekkääseen profiiliin. Tällöin ei tule huono housuun puhelimen rämähtäessä yht'äkkiä soimaan hiljaisessa huoneessa ja ulkona liikkuessa kuulee soittoäänen.. Samaten tervehdin ilolla mahdollisuutta valita soittotavaksi ääni ja värinä yhtäaikaa.
   
 5. lirva Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  14   0   0

  Liittynyt:
  19/11/02
  Viestit:
  441
  Tykkäykset:
  0
  Puhelin tosiaan vaihtoi jo omistajaa, kun tuntuu kyselyitä tulevan ahkeraan.
   
 6. Ammattilainen Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/6/02
  Viestit:
  4939
  Tykkäykset:
  26
  Näin on. Lirvan entinen LG G5300 on nykyisin meikäläisen omistuksessa ja on kyllä ihan mukava puhelin tällaiseen peruskäyttöön, mikä koostuu pääosin puheluista ja jonkin verran tekstiviesteistä. Pieni ja kevyt puhelin varustettuna tosi hyvällä näytöllä ja hienoilla soittoäänillä. Ja olemus ei ole yhtään lelumainen.
   

Jaa tämä viestiketju