kokemuksia bluetooth/fm-lähetin yhdistelmä laitteista?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja esko123, 3/10/07.

 1. esko123

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/10/05
  Viestit:
  26
  Tykkäykset:
  0
  elikkäs tarvetta olisi saada autoon handsfree ja samalla saada kännykän musiikit soimaan auton alkuperäiselle mankalle.

  suomen markinoilta tuollaisia laitteita ei tunnu löytyvän kuin auton taustapeilin muodossa, joka kylläkään ei kuulosta huonolta vaihtoehdolta.
  http://www.cornerworks.net/index.php?pageid=13
  http://www.pixmania.com/fi/fi/325318/art/modoo/taustapeili-puhelimella-b.ht ml

  onko kellään kokemuksia laitteiden käytettävyydestä, äänenlaadusta musiikin läpiviejänä tai kuinka peilin näyttö toimii yms.? ja tärkein, toimiiko laite peilinä?
   
 2. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  Sellasilla MP3 soittimilla on huono äänenlaatu, jos saa FM lähettimen, iPod... mutta kaippa se juuri ja juuri alkuperäisille järjestelmille käy vaihtoehtona. Niissä kun äänenlaatu tuskin mitenkään edes välttävä on, niin ei sillee huomaa. Jos autossa on poppiksiin sijoitettu rahaa, edes 100 tai 200e mankkaan ja kaiuttimet on erillissarjaa, kannattaa 20e ja 2 gigan tikulle ennemmin laittaa musaa MP3 jotka on Lamen läpi ajettu. Tai sitten katsoa että mankalla voi soittaa DVD-R; DVD-RW, DVD+R ja DVD+RW levyjä. Suosittelen Pioneerin mankkoja hinta-laatu kohdallaan. Siinä MP3 suhteen sama homma. Kännykkään investoiminen, jos se nyt jollakin on mahdollista, on todella paljon kalliimpaa ja huonompaa suhteessa saatuun hyötyyn. Nyt täytyy sanoa, ettei kännykässä olevasta toiminnasta mun käsityksen mukaan olisi mahdollista lähettää kuin BT:nä... mutta onko automankkoja jotka tukee BT toimintoa? Nyt en ole aivan tuohon tutustunut. Helpointa se olisi normaaliradioliikenteen seassa FM:nä hoitaa. Korjatkoon joku, jos olen hukkateillä siltä osin. Eli onko suoraan FM:nä lähettäviä kännyköitä edes.

  Taustapeilin järjestelmän haluaisin kuulla, kuulostaa halvasti toteutetulta paskalta suoraan sanoen jos äänenlaatua ajatellaan. Mutta jos kyse on automankasta ja alkuperäisjärjestelmistä, tuommonen saattaa mennä siinä ja siinä läpi. Hinta koko hoidolle... Jos kaikki pitää ostaa, kännykkä ja peilisysteemit, ennemmin laitan jo uuden mankan kun alan suunnittelemaan tuomiopäivän kiinanvirityksiä. Sitte sijoittaisin edes erillissarjaan ym... Tosin jos taas puolestaan ei omaa minkään valtakunnon sähköhommaa ja liikkeestä käy kysymässä, se voi tulla halvemmaksi sitten. Tuossapa vaihtoehtoja ensalkuun. Nykyset systeemit kun on levitetty siis alkuperäiset mankat ja toiminnot ympäri autoa, niin eipä ihme jos vaihtaminen tulee kalliiksi. Tai sitte se on piilossa jossain keskikonsolissa ja CD levylle on vain aukko. Se kun menee epäkuntoon joskus, takuuta ei ole, se pojat maksaa mokoman paskan huolto, jos ei osaa itse. Siksi kannattaa siltäkin osin välttää semmosten autojen ostamista. Vähän menee OT:nä jutut, mutta olennaisesti liittyen kuitenkin vertailun vuoksi.
   

Jaa tämä viestiketju