kokemuksia b3310

Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
24.11.2009
Viestit
2
Reaktiopisteet
0
Elikäs onko kokemuksia tästä uudesta puhelimesta,kannattaako ostaa,tulee joululahjaksi 13v tytölle joka ihastui puhelimen näköön ja haluaisi vaihtaa nokiansa johonki muuhun merkkiin.
 
Palaute - 100%
2   0   0
Liittynyt
17.7.2005
Viestit
26
Reaktiopisteet
0
b3310

puhelimessa on mielestäni hyvä hinta-laatusuhde. Etenkin jos tykkää tekstailla niin qwerty näppäimistö on kätevä. Lisäksi jos käyttää myspacea tai facebookkia niin näihin löytyy sovellukset valmiina. Musiikki soitin soittaa kappaleet aakkosjärjestyksessä eikä siinä järjestyksessä kuin ne ovat levyllä. Jos haluaa käyttää musiikkisoitinta, niin suositeltavat lisähankinnat ovat muistikortti ja mikro usb -kaapeli.

Pari päivää olen puhelinta käyttänyt ja olen siihen ihan tyytyväinen. Ja tätä löytyy myös pinkkinä. Nokian jälkeen vaatii pientä opettelua, mutta puhelimen logiikan oppii nopeasti.

Lisäys: Sen voisi vielä lisätä, että tekstiviestit saa näkyviin keskustelunomaisesti. Eli samalle viestikumppanille lähetetyt/vastaanotetut tekstarit näkyvät peräkkäin "ketjussa", aivan kuten iphonessa. Mielestäni ominaisuus on tervetullut.
 
Top Bottom