Kokemuksia 3650:n BT:stä ????

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Jape, 20/6/03.

 1. Jape

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/10/02
  Viestit:
  126
  Tykkäykset:
  0
  Tiedän, tiedän, haulla olisi löytynyt, mutta kun viimeksi kysellessä jäi saalis aika laihaksi, niin koetetaan uudella innolla.

  Siis, minkä merkkisiä bt-kuulokkeita teillä ko. puhelimen kanssa on, ja miten pelaa, ts. säilyykö yhteys mutkitta kuulokkeen ja puhelimen välillä, vaikka puhelin olisi pitkän aikaa käyttämättäkin ? Itse puhelimen bt-yhteys kyllä säilyy päällä siis.

  Itsellä vain itsepintaisesti näyttää käyvän niin, että viimekin yönä töissä ollessa yhteys näiden kahden välillä meni vähän väliä poikki, vaikka olivat koko ajan about 20 sentin päässä toisistaan. Aika turhauttavaa.

  Ja kun ei sitten näytä olevan mitään logiikkaa siinä, milloin yhteys menee poikki. Joskus saattaa säilyä tunteja, joskus mennä alle puolikin tuntia.

  Kai se on vietävä laitteet kunkin valmistajan omaan huoltoon, jos ei ratkaisua löydy. Ei siitäkään suurta hyötyä ole, jos sitten kun puhelu tulee, niin yhteys on aina poikki.

  Näen jo sieluni silmin tilanteen, että SE:ltä sanotaan että vika on Nokian, ja Nokialta sanotaan että vika on SE:n. Jos rupeavat jeesustelemaan, niin alkaa kuulua perkeleitä.
   
 2. personal jesus Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  5057
  Tykkäykset:
  2
  Puhelinmalli:
  Lumia 1520, 930, 640ds, 435, SGS5mini
  Vanha ketju olisi ollut aivan yhtä hyvä asian jatkamiseen:
  3650 BT-yhteydessä säilyvyysongelmia
   

Jaa tämä viestiketju