Mobiili.fi Kokeile: nokkelat taustakuvat piilottavat dockin ja muokkaavat kansiokuvakkeita iPhonella

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 18/10/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2083
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Applen iOS-käyttöjärjestelmä ei anna käyttäjälle paljoakaan mahdollisuuksia muokkaamisille. Siinä missä Androidia voi askarrella uuteen asuun hyvinkin perusteellisesti, voi iOS:llä (ainakin ilman jailbreak-käsittelyä) lähinnä vaihtaa taustakuvan ja järjestää sovelluskuvakkeet haluamaansa järjestykseen. Pieniä lisämahdollisuuksia on kuitenkin olemassa, kiitos ilmeisesti jonkinasteisen bugin.

  Nimimerkkiä ”heyeased” käyttävä kikkailija on sivuillaan julkaissut useita kuvia, jotka tekevät iPhonen tai muun iOS-laitteen kotivalikolle kaikenlaista jännää. Eri värien lisäksi näillä taustakuvilla voi esimerkiksi hävittää alareunasta löytyvän dockin, joka yleensä näyttäytyy läpikuultavan harmaana. Samoin myös läpikuultavat kansiokuvakkeet voi piilottaa tai vaikkapa muuttaa pyöreiksi.

  [​IMG]

  Esimerkkinä voidaan antaa tämän linkin takaa löytyvä musta taustakuva. Kyseesä on sivulta löytyvä pieni musta neliö, joka tallennetaan laitteeseen pitkällä painalluksella ja käydään sen jälkeen asetuksista asettamassa taustakuvaksi. iOS venyttää pienen neliön täyttämään näytön, ja samalla alareunan dock sekä harmaat kansiokuvakkeet katoavat. Lopputulos näyttää erityisen tylyltä mustalla etupaneelilla varustetun laitteen kanssa. Sivuhuomiona on, että iOS:n widgettivalikon ”Muokkaa”-painike menee myös piiloon, mutta toimii normaalisti näpäyttämällä.

  Erilaisia taustakuvia löytyy heyeasedin sivuilta useita, eli ei muuta kuin kokeilemaan. Efektit eivät välttämättä toimi, jos käyttöavusta löytyvä läpinäkyvyyden vähennys on käytössä (Asetukset – Yleiset – Käyttöapu – Lisää kontrastia – Vähennä läpinäkyvyyttä).

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju