Mobiili.fi Kokeellinen Sony-Marshmallow paranee entisestään – valtaosa käyttäjistä nuolee näppejään

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 28/10/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2153
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Sony testaa parhaillaan uudenlaista Android-versiota Xperia-käyttäjiensä keskuudessa. Totuttua Xperia UI:tä puhtaammalle versiolle on jo työstetty Android 6.0 Marshmallow -päivitys, joka lähti jakoon testikäyttäjille viime viikolla. Nyt kyseiset käyttäjät saavat jo ensimmäisen OTA-päivityksen Marshmallow’nsa päälle.

  Sonyn Concept for Android -nimellä kulkeva betaohjelma testaa rajatun käyttäjäjoukon avulla Nexusmaisempaa Android-käyttöliittymää. Kehitystyön tavoitteina ovat nopeampi ja ketterämpi käyttökokemus sekä siisti ulkoasu, vaikka mausteeksi ripotellaan edelleen joitakin Sonyn omia sovelluksia ja palveluita. Ohjelmaan on otettu käyttäjiä Suomesta, Ruotsista, Norjasta, Tanskasta, Islannista, Virosta, Latviasta, Liettuasta, Iso-Britanniasta, Irlannista ja Saksasta.

  [​IMG]
  Sonyn puhtaampi Marshmallow-käyttöliittymä


  Xperia Blogin mukaan Sony on nyt laittanut ensimmäisen suoraan puhelimeen saapuvan OTA-pävityksen Marshmallow’n jo saaneille käyttäjille. Uudistuksiin kuuluvat esimerkiksi laitteen herätys napauttamalla ja erinäiset näppäimistökorjaukset.

  Lokakuun alussa Sony julkisti tiedon siitä, mitkä puhelimet tulevat saamaan tavallisen Marshmallow-päivityksen. Ikävä kyllä näistä päivityksistä ei sittemmin ole kuulunut, eli julkaisuajankohta on edelleen epäselvä. Odotatko sinä kovasti Sonyn päivityksen aloittamista, vai oletko kenties päässyt mukaan koeohjelmaan kokeilemaan uutta Android-käyttöliittymää?

  [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju